Başörtüsü yasağı kalktı ya ambargosu!
Başörtüsü yasağı kalktı ya ambargosu!
Kapitalist sisteme göre hamamböceklerini bile atlamaması gerekenlerin yıllardır devam eden başörtülü kadın ambargosu hiçbir şekilde de sorgulanmıyor nedense.

Yorumlar15

  • Mimiga 12 yıl önce Şikayet Et
    Başörtüsü herkese batıyor. Laikçiler zaten belli. Bi de olayın yobazlar boyutu var ki laikçilerden beter. Kadın/kız milleti okur mu, çalışır mı, sosyal hayata karışır mı, evin dışında bi hayat olduğunu bilmesi gerekir mi. Laikçiler insafa gelse yobazlar gelmez. Sonuç: Konuşacak, dışlayacak, yerecek birileri her zaman oldu ve olacak. Herkes başörtülüler hakkında bir hüküm verecek ama bunlar yine başörtülüler olmayacak ve hiç bir başörtülüye sorulmayacak.
    Cevapla
  • aysebd 12 yıl önce Şikayet Et
    basortululer de farkedebilse. gecen yil ales sinavina girmek icin bir osym merkezine gittim,basvuru kuyrugunda kizlarin cogunlugu basortuluydu ama maalesef basvuru salonuna girdigimizde benden baska ortulu kalmadigini farkettim,once tereddute dustum acaba yasak hala devammi ediyor diye ve gorevliye sordum,hayir bir yasak yok ama acik basvuru yapmak daha iyi olabilir dedi.velhasil orda gordugum herkes basvuruyu acik yapti,keske basortululerde yasagin kalktigini kabullenebilse diyorum uzulerek.
    Cevapla
  • tamtam 12 yıl önce Şikayet Et
    pekii. Çocuğa okuması için resimli dini kitaplar alıyorum. Bildiğiniz gibi baya baya dini eserler. Mesela en son aldığımız resimli kitapta çocuğuna peygamberimizi anlatan anne açık. hemen hemen her dini kitapta anne figürü hep açık kadınlar bunu nasıl açıklarsın?
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • muzeyyen basak 12 yıl önce Şikayet Et
    NEDEN BUKADAR DALLANIP BUDAKLANMIŞ BU OLAY ANLAYAMADIM. ülkemizde çeşit çeşit başörtülüler var.İslamı en iyi şekilde yaşamaya çalışanlar olduğu kadar sadece başörtüsü takıp (oda kelebek kadar)her mekanda endam eyleyen kadınlarımız kızlarımız da var.Eminim onlar bu tür reklamlarda oynayıp şöhret olmak için can atacaklardır.İşte onlar oynayabilirler reklamlarda.Tabbi burda başörtülüler sınırlı yerde olmaları gerekiyor.Yoksa açıklar gibi her koşulda olsalar eğer çok tepki alırlar.Özellikle de her fırsatta 'biz de müslümanız,benim de ninem başörtülüydü,dedem de bilmem neydi'diyen sol gösterip sağ vurmaya çalışan malum şahıslar tarafından.Bana göre ise gerçek saliha bir kadın kendini teşhir edecek şeylerden sakınmalı.Bu bence bence değil İslamda da bu böyle.Ama tabii ki başörtülü kadınların hakları da sonuna kadar korunmalı.
    Cevapla
  • noter tasdikli yorumcu 12 yıl önce Şikayet Et
    utandırmayın lütfen. sataşın daha iyi. sana gelince translator haklısın körü körüne kelimesini anlamı kuvvetlendirmek için kullanıyorum ama yanlış bir tanımlama oluyor duygularımın ifadesi adına.anlamı olmayan kaşı gözü için nedensiz bir taraf olma duygusunu çağrıştırıyor ki olmaz tabi. kendimce çok güçlü bir neden bulmasam bu ifadeyi kullanmıyorum aslında
    Cevapla
  • noter tasdikli yorumcu 12 yıl önce Şikayet Et
    çok inatçısınız. ben parantez efektlerini bilmiyorum gülme şeklindekini siz ekleyiniz. yazarın da bildiğini sanmıyorum bu sonuca nereden vardığımı ama başörtülüleri meze yapalım anlayışında olmadığını an geldi öğrendim ve o an paylaşılan bir an değildi diyelim. yine söylüyorum avukatlığını yapabileceğim körü körüne tuttuklarım da vardır elbet ama yazar onlardan biri değil.
    Cevapla
  • noter tasdikli yorumcu 12 yıl önce Şikayet Et
    kendimi sorguladığım an lara getirdiniz. acaba ben de arasıra bu kadar tam aksıne algılıyor muyum diye düşünüyorum alttan üçüncü paragrafı okudunuz mu
    Cevapla
  • noter tasdikli yorumcu 12 yıl önce Şikayet Et
    translator. kimsenin avukatı değilim ama yazar bu konularda hassas biri biliyorum gerisini karıştırma.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • noter tasdikli yorumcu 12 yıl önce Şikayet Et
    anlatamadım galiba. başörtülüler görünmeyen mahzenlerde mi saklanıyorlar. gerçek hayatta bakkala gidip ekmek alanlar arasında örtülü vatandaşımız yok mu. herkesin nüfus kağıdı var en azından. yaşayan zincire vurulmamış olan herkes zaten görünüyor.göstermeyelim unutulsunlar mı ne diyorsunuz ben anlamadım.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • backbone 12 yıl önce Şikayet Et
    başörtüsünün sosyal hayatta yer bulma çabası.... yorar, darlatır, çaba ile olmaya çalışmak sırıtır.. zaten olması gerekeni yaşayanların böyle bir derdi yok ki!! gerçekten derdimiz neydi bizim?? nerde yokuz.. nerde varız.. nerde olmamız mı gerekiyor.. daha konumumuzu bulamadık mı? translator check-up ettim gerek olmamasına rağmen ama o gerçekeler rom da.. silinemez..
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • noter tasdikli yorumcu 12 yıl önce Şikayet Et
    toplum profilinin yansıtıldığı sahalarda. yoklarmış gibi davranılmasına dikkat çekilmiş. hastanedeki hastaların fotoğrafı çekilirken kadraja nedense başörtülüler girmiyor demiş yazar. başörtülüler dans etsin biz de seyredelim dememiş.
    Cevapla
  • backbone 12 yıl önce Şikayet Et
    başörtüsü... ön planda olup görünmek, sesini çıkarmak,bende varım huu demek için mi takılır.. yoksa başka sebepler mi?? bir dert/eksiklik oluşturur mu entertainment de olmamak.. yoksa olması gereken bu mudur??
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • noter tasdikli yorumcu 12 yıl önce Şikayet Et
    hassas bir konu. başörtülü figür görünse bir dert görünmese işte başka dert. çok taze tartışmalar...daha kanıksanmadı... yadırgamalar zamanla azalabilir. fatihte dolaşırken bir ötülü,rahat nefes alıyor; makyajlı ya da çarşaflı- hiç farketmez-görünmüyor.ne aşırı gereksiz bir saygı ne dikkat çekme ne sevimsiz bulma ne güvenilir ne güvenilmez...hiç bir etikete maruz kalmıyor topluma karışıp gidiyor.
    Cevapla
  • ekrem kehribar 12 yıl önce Şikayet Et
    başımdan geçen. doğuş gurubuna perde teklifi için gittiğimde sakallı olduğum için,sizin şekliniz bizimle çalışmaya elverişli değil diye teklifimi kabul etmediler.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • aydınlık 12 yıl önce Şikayet Et
    DOĞRU SÖYLÜYORSUNDA..... Malesef başörtülü bayanlarımız bu konuya senin kadar hassas değil.bu konunun başörtülü bayanlar için bir hak olduğu biliciyle olaya bakıp o şekilde tepkilerini ortaya koysalar zaten seninde söylediğin gibi bir sorun kalmayacak.ama malesef bu konu hakkında kapalı bayanlarımız senin kadar hassas davranmıyorlar...
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat