Hastanın yaşam desteğinin kesilmesi caiz mi?
Hastanın yaşam desteğinin kesilmesi caiz mi?
İntihar haramdır. Ötenazi yasaktır. Yaşam destek ünitesine bağlı kişi yaşam destek ünitesinden çıkarılabilir mi? Bu intihar mı olur? Estetik ameliyat caiz midir? Pos makinesi kullanmak caiz mi?

Yorumlar6

  • mermus 12 yıl önce Şikayet Et
    Hastanın yaşam desteğinin kesilmesi caiz mi?. bilmiyom.
    Cevapla
  • kerem05 12 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili Hocam. Konu önemli ama çok az sayıda kişiyi ilgilendiriyo.. Daha umumi konular hakkında kıymetli yazılarınızı bekliyoruz .
    Cevapla
  • backbone 12 yıl önce Şikayet Et
    zambak hanım.... az yokluğunuzda gözüm yorumlarınızı aradı... yoklugunuzda endişelenmemizi gerektirecek bir durum söz konusu olabilire yakın bir şeylerde söyleyince... aklıma gelmedi desem yalan olur :) "olabilir" ne için olabilir ötenazi için mi? sanmamakla beraber yanlış anlaşılmaları imha edelim :)
    Cevapla
  • backbone 12 yıl önce Şikayet Et
    başlığa cevap.... caizn't..
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • faran 12 yıl önce Şikayet Et
    ... soru şu;' hocam,kontrollerde çocuğumun bir kolu görünmüyor,aldırabilir miyiz?' hocanın cevabı şu olur:' tut ki çocuğunuz sapasağlam doğdu,büyüdü..Allah muhafaza,diyelim kaza oldu ve bir uzvunu kaybetti,şimdi sakat kaldı diye çocuğunuzu öldürür müsünüz? el cevap :hayır. nihayetinde çocuk doğar ve sapasağlamdır,teknoloji iyi bir yanılsama yaşamış ve yaşatmıştır.. şahit olduğum bir olaydır
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • faran 12 yıl önce Şikayet Et
    ... yıllar sonra yaşam destek ünitesinde hayatı fonksiyonlarını geri kazanan vakalar var! bir kez olan çok kez de olabilir..zora gelince verin bilyelerimi,oynamıyorum yapamazsınız,sınanmadan bırakılmayı bekleyemezsiniz,ağır,çok ağır bir imtihanla sınanıyorsunuz diye fişinizi çekemezsiniz,siz kendi fişinizi çekemiyorsanız gayrisi hiç çekemez!
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat