Bir Malatya hatırası!
Bir Malatya hatırası!
Bir Malatya türküsü çalınıyor kulaklarıma ansızın.

Yorumlar6

  • alper sarıgül 12 yıl önce Şikayet Et
    Elinize , Ağzınıza Sağlık. Sayın hemşehrim yazınız için çok teşekkürler. Çocukluğuma gittim gelmek istemesemde yazınızın sonu geldi ve yine büyüdüm. Düşünüyorum Malatya'da çağla yemekle Kernek Parkında çağla yemek arasındaki o büyük farkı :) 1996 dan beri gidemediğim Malatya'ya sonunda bu yaz Allah'ın izniyle gideceğim İnşallah. Tekrardan Allah Razı olsun.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Sümeyya 12 yıl önce Şikayet Et
    Yazdığınız her ilçesinde,her karışında. bir anımız var Meryem hanım,kısa süreli de olsa Malatya'yı görmek,yaşamak nasip oldu ve o civarda gezdiğim gördüğüm en güzel,en bereketli il diyebilirim.Doğanşehir'den ve oranın kalkmayan karından,soğuğundan ve sıcacık insanlarından bahsetmemişsiniz,orayı de ben anmış olayım.
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • FATİH MEHMET BULGURCU 12 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkürler!. Meryem Hanım yazınız için teşekkür edriz, yüreğinize sağlık. Bizide bir nebzede olsa memleketimize götürdünüz. Ama Hekimhanı saymamışsınız. :( Güzelyurt'u da. Ama gerçekten malatyam şehirlerden bir başka şehirdir. Malatya yı solumak yaşamak bir başkadır, yaşanmadan anlaşılmaz anlatyılamaz. İzmir den malatyamıza selam olsun.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • turgut1 12 yıl önce Şikayet Et
    Malatyayı Hayalen Gezdim. sadece kagir eve gidemedim...geçen hafta Darende'den geçerken gidişte uğrayamadığımdan dönüşte Somuncu Baba'ya uğramak istedim..lakin Osman Hulusi Efendinin (rahmetullahialeyh) tarafındaki yol kapatılmış,dönüş yolundan haliyle girdim.arkada arabalar karşı tarafdan bir vatandaşta geri geri gelmek istiyor transitle..yol sağlı sollu arabalar...neticede ruhaniyetlerine geriden fatiha okuyup girmeden yola devam ettik...tatil olması nedeniyle kalabalık tamam da yol kapatma mantığı neydi anlayamadım..tatillerde tıklım tıklım olur tatil vaktini mi buldunuz diyeceğim lakin nedenini bilemediğimden bir şey diyemiyorum..hafta sonları ziyaretçi akınları var yapılacak ne var ise hafta içi yapılmalı...Aybüke Hanım,güzel bir yazı olmuş...çilek,kavun,karpuz,kaysı vs. derken tatlı bir mevsime sürüklendik...arguvan esintilerini de yanık yüreklerin dinlememesini tavsiye ederim.hafta sonu malatya tv.de Cemal Öztaşın oğlu yerel sanatçılarla program yapıyor...sesi duyan kulak kesiliyor.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Nasuh BİLEN 12 yıl önce Şikayet Et
    MALATYA ŞEN OLSUN. Selam ve saygılar,Malatya mutluluklarla dolsun.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • mehmet 12 yıl önce Şikayet Et
    İÇİNDE YAŞARKEN BUNLAR HİSSEDİLSE BİR DE!. Çok güzel süper okurken gerçekten böyle bir şehirde aynı anıları yaşadığımı hisettim ancak fakir edebiyatımla bunları böyle yazıya dökemezdim! Fakat bizzler hala malatya da yaşıyoruz ancak günün meşgaleleri modern hayatın sıkıntıları ve adeta yaşam savaşında bunları dört duvar arasında çalışırkeen hiç ama hiç hissetmiyoruz! belki bir gün uzak kaldığımızda farkında olacağız!
    Cevapla Toplam 7 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat