Hz. Âmine Validemize bir armağan
Hz. Âmine Validemize bir armağan
Kâinatın en sevgilisine, en son peygambere anne olmak lütfu ona bağışlandı. Kâinatın nuru onunla birlikte şafağa durdu. "

Yorumlar6

  • Ebu Turab 12 yıl önce Şikayet Et
    aşk ve menfaat. şu an en ziyade revaç bulan mevzu olduğundan maddi menfaati celbeden mevzudur aşk aynı zamanda. bu hengamda menfi müsbet her cenahtan aşka taalluk eden romanlar aldı başını gitti. aşk romanlarının bu kadar revaç bulması bu asırda aşkın en edna seviyelerde seyr-i süluk etmesi ve nefsani hevesatın aşk namına matuf olması neticesinde hakiki manada aşkı bulamayanların bir avuntusu olarak aşk romanlarına saldırdığını görüyoruz. hatta islamiyetle alakası olmayanların bile ilahi aşktan bahsetmesi çok tuhafıma gider. bu yüzden mevlana hz.lerinin şu sözü çok hoşuma gider. aşıkların neşesi de odur, gamı da, hizmetlerine karşılık aldıkları ücret de yine allah’a aittir. Âşık, sevgiliden başkasını seyre dalarsa bu, aşk değildir, aslı olmayan bir sevdadır. aşk o yalımdır ki parladı mı sevgiliden başka ne varsa hepsini yakar. ayrıca sayın yazarı sadece aşk menşeili yazmadığı için de hususen tebrik etmek lazım.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Mehdi Talebesi 12 yıl önce Şikayet Et
    canım annem.... rabim inşaallah seni ve eşini cennetinde en güzel yerlere koysun...hz.muhammed (sav) efendimizin senin nur gözlerinden akan her nur damlaya kurban olurum.rabbim senin mezarını görmeden, taşını toprağını öpmeden ölmeyi nasip etmesin inşaallah, sen rahat uyu oğlunun torunuyla beraberiz inşaallah...
    Cevapla
  • numan yılmaz 12 yıl önce Şikayet Et
    bizim adımıza. allah razı olsun... bizim adımıza belli şeyleri takip edip bilgilendirmeniz çok güzel...
    Cevapla
  • Ezel 12 yıl önce Şikayet Et
    edebiyat gerçek yazarlarına kavuştu. haklısınız meryem hanım, gerçekten de sizin de dahil olduğunuz bu yeni yazarlar önemli eserlerle göz ve gönül dolduruyorlar. inşallah bütün islam tarihini böyle ehil kalemlerden okur öğreniriz. allah hepinizin kalemine güç versin ve eserlerinizin ömrü uzun olsun.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • demokrat 12 yıl önce Şikayet Et
    harika. kitabı hemen alıp okuyacağım. teşekkürler aybike hanım.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • turgut1 12 yıl önce Şikayet Et
    dürr-i yetim ve sadef. nedir bu kelimeler diye baktım ve eceddüüüü yani buldum...dürr:inci......sadef:deniz canlılarından değerli inciyi adeta koruyan kabuk,yani inci kabuğu,sert,parlak ve şeffafa yakın madde...bu karşılıklara göre dürr-i yetim:bir sadefte tek bulunan büyük ve makbul inci tanesi demektir..o halde kitabın "dürr ve sadef" başlığına daha anlam katacak "dürr-i yetim ve sadef" denseydi daha isabetli olunurdu diye düşünüyorum..peygamberin adeta yetimliğinide gözler önüne seren ve o inci tanesine karuyucu kalkan olan anne de daha anlamlı olabilirdi..aybike hanım hangi konuyu anlatırsanız anlatın yazılarınızda ki anlatım kadifemsi..başarılarınızın devamını dilerken inaşallah bir gün meşhur kitabınızı da okumuş oluruz..henüz teşrifimiz olmadı.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat