Kürtaj bir kadın için zulümdür!
Kürtaj bir kadın için zulümdür!
Son günlerde malum çevrelerin dilinde “kürtaj” sözcüğü bozuk plak gibi dönüp duruyor. Hele meydanlarda bunu sert şekilde protesto eden kadınlar iyice çığırından çıktılar.

Yorumlar10

  • hikmet basiret 11 yıl önce Şikayet Et
    tecavüz durumunda bile çocuk aldırılamaz .. tecavüz mağdurunda , mağdurda gelişen yavurunuda suçu değildir.ve onlar bunda dolayı cfezalandırılamaz. bu güçü üstün tutan bir matıkla yapılan bir zulümdür . eğer tecavüze uğrayan çocuk ve kadın suçlanıyor ve çocuk öldürüyorsa bu da tecavüzden bile büyük bir cinayettir.eğer bir utanç varsa tecavüz edendedir .ve kıza va kadınları koruyamayanlardadır.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • mehmetali 11 yıl önce Şikayet Et
    sonuna kadar katılıyorum.. gerçekten güzel bir konu ve güzel bir cevap.
    Cevapla
  • mehmet bodur 11 yıl önce Şikayet Et
    tebrikler. güzel ve ders verici bir yazı
    Cevapla
  • Ezel 11 yıl önce Şikayet Et
    tebrikler aybike hanım!. harika bir yazı. mesele kısaca böyledir. teşekkürler.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • mete bilge 11 yıl önce Şikayet Et
    haklısın translator. çok haklısın zaten insanın dinine göre davranmıyoruz. zaten bir müslüman değil yabancı bir kadına dağ başındaki kuru ağaca bile zarar veremez. ana ne yazıkki çok bozulduk çok..
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • mete bilge 11 yıl önce Şikayet Et
    en son haber tam bununla ilgili. bakın akşam haberlere düşen olay, bir karakolda rus bir akdına bir komiser tecavüz ediyor, kaçıyor kadın gene tecavüz ediyor. kadının dinini uyruğunu hesaba katmayın. çünkü zina tecavüz insanlık suçu, bu kadın ne yapsın şimdi. mesle toplum hayatında tecavüzcüle rcezadan çok kolay yırtıyor. onlar güzel cezalar alsa biz de böyle aykırı örenkleri tartışmak zorunda kalmazdık. ama hukuk en aykırı olanı da hesaba katmak zorundadır.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • mete bilge 11 yıl önce Şikayet Et
    dah can alıcı soru sorayım o zaman. bir evli kadın düşün translator. evli kadın hiç tanımadığı bir insanın tecavüzüne uğruyor. o kadın o tanımdaığı adamın çocuğunu doğurmak zorunda mıdır. yada kocası , oh ne güzel oldu hanım, hiç saba sarfetmeden çocuk sahibi olacağız diyerek, o çocuğa babalık mı edecek? yada kadının diğer çocuklar aman ne güzel oldu anne, bu kardeşi leylekler mi getirdi diyecek? gerçekçi olalım biraz. erkek olarak kadınlaraçıok akıl veriyoruz..falanca kişi caiz dedi filanca demedi diyoruzda caizdi diyenlerin hepsi de erkek...
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • mete bilge 11 yıl önce Şikayet Et
    orada dur translator!!!!!!!!!!!!!!!!. merhaba translator yien seninle karşılaştık:) şi,mdi kürtaj tecavüz de bile caiz değildir diye idda edilen abzı görüşleri burada yazmışsın.bosna da binlerce müslüman boşnak akdınboşnakların sistematik tcavüzleri sonucu hamile kaldılar. aldırmayıp da onalrı doğrusalar mıydı?12-13 yaşında tecavüze uğrayıp hamile kalan kız çocukları doğrumak zorunda mı. bir tecavüz sonucu hayatının kanı bozuk bir tecavüzcünün bebesini taşımak için feda mı edecek. bir insanın hayatını altüst etmek onu başka türlü öldürmek demek değil midir? daha açık ayzayım ensest ilişki sonucu babasından dayısından hamile kalan insanlar da var. babsının dayısının çocuğunu doğurmak caiz midir güzel kardeşim. islam önce neslin korunmasını emreder değil m?hem tecavüzcülük genetiktir
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • demokrat 11 yıl önce Şikayet Et
    küçük kıza tecavüz sözkonusu ise .... bu hamilelik sonlandırılmalıdır. aşağıda bir okuyucu hayati tehlike hariç kürtaja küçük kız bile olsa hayır demiş! iyi de hangi anne ve baba okul çağındaki kızlarının başına böyle bir şey gelse o bebeği torun diye bağrına basar, nesep, soy sop ne olacak? bendeniz kesinlikle meryem hanıma katılıyorum ve bu objektif yazı için kendisine teşekkür ediyorum. gerçekten de faydalı bir yazıydı.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Tuncay 11 yıl önce Şikayet Et
    dillerine sağlık, daha söyleyecek bir cümle yok.. meryem hanım, bu konuyla ilgili yorumlarınızdan dolayı sizi tebrik ederim. bu konuyu enine boyuna bir kadın dilinden halkımıza bu şekilde izah edilmesi çok doğru bir aktarım olmuş. sayın başbakınımız yerine konuyu sizin açıkladığınız gibi sade bir dille sayın şahin'in yapması daha yerinde bir kara olacaktı. bu kadar ortalıktaki velveleyede ortam verilmemiş olurdu.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat