5 TIR soğan kaç iPhone eder?
5 TIR soğan kaç iPhone eder?
Takip edenler bilir, milyar dolarların havada uçuştuğu bilişim sektörü hız kesmeden büyümeye devam ediyor.

Yorumlar12

  • fatih karakaya 11 yıl önce Şikayet Et
    destek. evet cok haklisiniz. ancak bu isler sadece maddi imkanlarla olmuyor. messengere rakip aninda tercume yapan bir program da acilmisti ama kimse kullanmiyor bu isin pazarlama tanitma yonu var. basbakan basta olmak uzere bir cok unlu bu yerli girisimleri kullanarak oncu olursa o zaman basaririz erdogan facebook kullanmiyor, twitetr kullanmiyor iyi guzel ama yerlisi olsun kullansin
    Cevapla
  • programlayan 11 yıl önce Şikayet Et
    kopya girişimle bir yere varılmaz. koca holdinglerin süt ve bakkal ... cılıkla uğraştıkları gibi web tasarım ve hosting.. işleri ile küçük esnafın işlerini baltalamaya bu kulvarda da devam ederler. biz de seviniriz, ülkemizde bilişim devi firmalar çıkacak diye..
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • programlayan 11 yıl önce Şikayet Et
    kopya girişimle bir yere varılmaz. sn. yazar aynen şöyle demiş: "..türk işletim sistemi! ülkemizden çıkan bir sosyal mecra girişimi! iphone kadar yetenekli bir akıllı türk malı telefon! bunlar hayal değil. yapılan ve başarılı olan çok girişim var! markafoni, gittigidiyor bunlardan sadece bir kaçı. .." markafoni de gittigidyor da örnek verilecek diğerleri de zaten güzel çalışan sistemlerin kopyaları ve türkiye şartlarına uyarlanmışları. ıphone u ise özgün yapan, kimsede olmayan işletim sistemi, facebook un başarısının altında da yenilikçi fikirler yatıyor. türk girşimcisi ise kesin para kazandıracak işlere giriyor sadece. venture capital türkiye de gelişmediği sürece bizden ne ıphone gibi bir ürün çıkar ne de yenilikçi bir ürün.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Mesut Çelik 11 yıl önce Şikayet Et
    pardus'u ben bile kullanmadım? gittigidiyor türk girişimi. pardus hakkında uzunca bir araştırma yaparak yazmak gerekiyor. gittigidiyor'u türkler kurdu büyüttü ve sattı. büyük bir başarıdır. fatih projesi henüz yeni bu proje hakkında henüz bir kanaat belirtmek yanlış olur. zaman gösterecek başarısını.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • isim siz 11 yıl önce Şikayet Et
    türkiye'de gelişim = yok etme. hayret "pardus" tan hiç bahsetmemişsniz. yada alanındaki en iyi işletim sistemi dağıtımı kabul edilebilecek bu sistemin nasıl harcandığını .. "fatih projesi" gibi devasa bir projede isminin dahi anılmadığını... devletin onca para harcayıp pardus 'u geliştirmesini sağlayıp sonra hiçbir kurumunda kullanmayışını ... bir ufak not daha gittigidiyor demişsiniz oda ebay 'in artık ...
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Osman Aga 11 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkede bilgisayar dersleri kaldırıldı haberiniz var mı?. eğer bir ülkede çocuklar bilgisayarı biliyor deyip bilgisayar derslerini kaldırırsanız bu ülkede doğru düzgün yazılımcı yetişmez.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • ziyacakici 11 yıl önce Şikayet Et
    çok haklısın. kalemine sağlık kardeşim...
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • backbone 11 yıl önce Şikayet Et
    kabloları ters bağlı zeki yurdum insanı.... ne kadar zeki ve hızlı düşünebilen bir toplum oldugumuzu başka toplumları görünce bir kez daha anladım. zeka konusunda bir sorunumuz yok ama onu doğruda ,faydalıda kullanmak konusunda ciddi sorunlarımız var. şöyle bir bakarsanız hackerler, akla hayale gelmeyen hile yolları, enteresan dolandırıcılık yontemleri vs. hep türk insanının parlak zekası neticesi.. bu zekayı hayra doğru olana neden kullanmayız merak etmekteyim... umarız ki rabbimin lutfettiği bu zekayı en güzelde kullanan bir toplum oluruz.. o zaman bakın görün herkezin elinde turk-phone lar gezecek...(olmaması için bir sebep var mı?)
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • turgut1 11 yıl önce Şikayet Et
    düzeltme . ıpad değilmiş ıphone miş..
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Ben Derimki 11 yıl önce Şikayet Et
    bu yazıyı san ki ben yazdım.... benimle aynı düşünün birini görmek beni çok memnun etti.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • turgut1 11 yıl önce Şikayet Et
    tırlar kaç tonluk ama. bir tırın kaç ton soğan aldığını bilemezsek bu soruyu çözemeyiz...diyelim ki 10 ton soğan alan bir tır olsun...10*1000=10,000 kg.. 5 tır soğan ..5*10.000=50.000 kg. (1 kg taze soğan 1 tl ise) 1*50.000=50.000 evet 5 tır soğan 50.000 tl ediyor..bir ıpad 1000 tl ise 50 ıpad 50.000 lira kısaca 50 ıpad 5 tır soğan ediyor..e ucuu-uz
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • and 11 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel bir soru. çalış çalış öde .
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat