Erdoğan ile Kurtulmuş'un ortak yönleri
Erdoğan ile Kurtulmuş'un ortak yönleri
Başbakan Erdoğan'ın Ak Parti çatısı altında siyaset yapma davetinde bulunduğu HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş ile pek çok ortak yönü var.

Yorumlar11

  • abuzeremmi 11 yıl önce Şikayet Et
    numan hoca . boyunun uzunlugundan baska ortak yonlerini goremedim
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • İbrahim Dursun 11 yıl önce Şikayet Et
    kutulmuş ne demişti?!. -harun gibi gelip, karun gibi gitmeyeceğiz!.-....vesselam
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • saffet sancak 11 yıl önce Şikayet Et
    ...... numan kurtuluş daha akademik ,tayyip erdoğan ise daha halk gözüküyor.sonuçta erdoğan çok büyük bir adım attı iki lider enaniyetlerini bir kenara bırakarak tarihi adım attılar.inşallah hayırlara vesile olur.numan kurtulmuş teoriden pratiğe ,erdoğan ise pratikten teoriye doğru yol katemiş oldular.her iki lideri de kutluyorum ama gerçekten bundan en büyük kazancı milletin elde ettiğini düşünüyorum.nefsini kardeşini tercih etme hasletine sahip liderlerimiz oldukça yolumuz açık.
    Cevapla
  • Ebu-Yunus 11 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar körlük çok değil mi?. hakta değil batılda birleştiler. milleti değil kendilerini düşündüler.akp bitmek üzere ve tek alternatifi has partiydi. şimdi ne olacak? tüm vatandaşlar rte ne derse ona tabii olacak. yanlış veya doğrular onun iki dudağı arasından çıkan sözlerle kıyaslanacak. ne derse doğru sayılacak. yanlış yapınca uyaran olmayacak. ''birbirinizi rabler edinmeyin'' ayeti kerimesi demek ki anlaşılmamış.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • kenan cahit 11 yıl önce Şikayet Et
    tarih bilinci ve unutkanlık.... bizim milletimizde tarih bilinci öylesine düşük ki numan bey'in 1 yıldır akp'ye karşı yürüttüğü muhalefeti unutur oldular. ne gariptir ki milletimizin karizmatik şahsiyetlere olan düşkünlüğü de öylesine yüksektir ki adamın mazisi bir anda unutuluverir. yazık... bunları yemek yutmak sağlam bir boğaz ve mide gerektirir...
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • erol çetin 11 yıl önce Şikayet Et
    hayırlı bir birleşme olur. ben iyi olacağıo kanaatindeyim.numan bey oraya yakışır.rabbim hayırlara vesile kılsın
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • ergün şahin 11 yıl önce Şikayet Et
    bunlar tek yumurta ikizi . nasıl olduda fark edemedik ya
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • hakan bekmez 11 yıl önce Şikayet Et
    dev birleşme...!. sayın başbakanımız recep tayyip erdoğan ile sayın numan kurtulmuşun ortak özelliklerinin çok olması zaten bir gerçekti ve bunları ayrıntılı bir şekilde öğrenince çok sevindim ve mutabık kaldım. gerçekten sayın başbakanımız ve kurtulmuşun ortak yönleri hem çok hem de birebir uyumlu olması en mükemmel gerçek. sayın kurtulmuş'u sayın güzide partimiz ak partide görmekten ve büyük usta sayın başbakanımız erdoğan ile birlikte çalışırken görmek gerçekten güzel ve gerekli bir portre olacaktır ve de sayın kurtulmuş'un ve iddia edilen diğer liderlerin ak partiye katacakları çok şey, götürecekleri hiçbir şey olmadığı kesin çünkü transferi söz konusu olan liderler ak parti hükümetiyle aynı düzgün ve tavizsiz zihniyetlerini paylaşıyorlar bence bu tür transferler ve birleşmeler en kısa zamanda yapılmalı ve de yüce allah'ın izniyle de olacak görünüşe göre.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Ismail Büyükkakac 11 yıl önce Şikayet Et
    amac birlik beraberlik. acaba hangi lider 50% oyu oldugu halde baskalariyla itifaka veya birlesmeye gider. syn basbakanimiz cok ileri görüslü oldugu icin, bu takdir edilecek adimi atti. zaten her secimde has ve sp`den oylar akpye gidiyordu. ama hedef daha cok oymaktan ziyade birlik ve beraberligi sergiliyor syn basbakanimiz. dp`den syn soylu`da bu partiye gercekten yakisir. ınsallah syn hasan celal güzel tekrar siyasete atilir ve akp`den aday olur. bu gidisle akp`nin sirti kolay kolay yere gelmez, cünkü her seferinde cita yükseltiyor ve gecmis basarisiyla yetinmiyor. helal olsun, hamd olsun allah basbakan erdogan gec geldi ama iyi geldi, yoksa türkiye ucurumun kenarindaydi. bunlari görmeyen gözler kör olmasi lazim. umariz bbp`de bu partiyle birlesir ve meclise girer (rahmetli muhsin yazicioglu`da bunu zaman icinde belki yapardi). artik chp mhp itifakida ayrilmamak sartiyla birlesirler.
    Cevapla Toplam 18 beğeni
  • ekrem kehribar 11 yıl önce Şikayet Et
    ikiside. liderini sözünü dinlemedi.dünyalık uğruna
    Cevapla Toplam 18 beğeni
  • mete bilge 11 yıl önce Şikayet Et
    ikisi de imam hatipli başka ne ortak özellikleri olacak.. kaç oy getirecek akp ye ? hiç.. ortalarda figüran gibi dolaşan bir insan..
    Cevapla Toplam 12 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat