“Biz Boğaziçi Üniversitesi mezunları” ne demek!
“Biz Boğaziçi Üniversitesi mezunları” ne demek!
Hemen söyleyeyim bunu söyleyen Türk ise bunu bir “böbürlenme, büyüklenme, kendini daha zeki! Gösterme anlamında söyler büyük olasılıkla. Öyle bir çağda yaşıyoruz ki insanın değerli ve önemli oluşunu maalesef para, sosyal statü, mevki ve makam belirliyor!

Yorumlar7

  • turgut1 11 yıl önce Şikayet Et
    ev alma komşu al. ülkemizin her karış toprağı güzel komşuluktan besleniyor diyemeyiz..farklı inançlarla mensup insanlarla yapılan komşuluk bazen güven verici dostluklara ve başka inançları tanımaya,o inançlara karşı ön yargının kırılmasına sebeb olmaktadır..bazende gayet radikal inanç grupları vardır ki bunlar bulunduğu mahalleyi yada apartmanı siteyi sokağı kurtarılmış alan olarak ilan ederler ve kendileri gibi düşünmeyenlere karşı gayet bağnaz ve öteleyeci tutum takınırlar...ev almaya yada kiracı olmaya ev bakarken bakılan yerin sosyo kültürel evresi,komşuluk ilişkileri ve hatta güç yetirilebiliyrosa adli vaka ve karakolluk olma sıklıkları sorgulanmalı..ve eve geçildi ise iyi bir komşuluk gösterilemiyorsa kötü komşulukta gösterilmemeli..çocukların kavgalarına tahammül vs.bina içi gürültü tahammülü vs..öncelik güzel komşuluk olmalı netekim.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • bir kul 11 yıl önce Şikayet Et
    malesef.... bu memlekette haşa allah ı sokakta yakalasa o'na temiz bir sopa çekmek isteyecek haylice bir azgın azınlık var..
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • mete bilge 11 yıl önce Şikayet Et
    tamam da iktidar da imama hatip mezunu olmakla övünüyor:). herkes her kesim harbiyelisi, mülkiyelisi, imam hatiplisi zamanı gelince, kendini gösterince okuduğu mekteple övünmüyor mu?
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • erdal islam 11 yıl önce Şikayet Et
    siyonistler diyorum ben.... siyonistler ve onların yolunun yolcuları varın gelin ne daleverelerin döndüğünü siz düşünün derim??türkiyede kendini gizlemiş yada gizlenen yüzbinlerle siyonist var bu ünüversiteye ve diğer bazı ünüversitelere öğretim elemanlarına mezunlarına hep şüpheyle bakarım şişirilmişliklerinide siyonizme bağlarım onlar istedikleri kadar kendilerini yüceltsinler...bunlardan sadece israil ve abd ye hayır gelir anadolu insanına iyi insanlara müslümanlara zarar gelir vesselam...
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • ali karaman 11 yıl önce Şikayet Et
    hoşgörü ve önyargı. bizim cenahta acaba hoşgörü varmı? biz hala chp zihniyeti ve mhp zihniyeti neden deriz. tahammül sınırlarımız kime ne kadar? yemişim üniversitenizi güzel bir kelime mi? usülsuz arsada ev neden almışsınız? beton binayı kale zanneden kişilerle muhatap olmanız... meryem hanım bu yaşadıklarınız iç dünyanızda kalsa daha iyi olurdu. saygılarımla
    Cevapla Toplam 14 beğeni
  • adam turk 11 yıl önce Şikayet Et
    değişmez chp zihniyeti demek daha uygun. chp cilere ve mhp cilere ülke yetmiyor,dargeliyor,yalnız iki gurup kalsa o zamanda birbirlerini fazla görecek, ünüversitenin suçu yok ama eğer genelde yetiştirdiği öğrenciler böyleyse sorun var demektir,sahi din iman ,kuran,cami sakal,elifcüz,hacı,hocaigavurlara bile ters olmadığı halde chp cilere neden ters, boğaziçi değil, solcuların hepsi aynı menemen
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • turgut1 11 yıl önce Şikayet Et
    almanyadan kimse rahatsız olmadı. fakat yurda dönüp,kimseye karışmıyım ömrümün kalan yıllarını rabbime kullukla geçiriyim diyince adınız hacı ahmet amca olmaz direk hacı amca olur..zira direk hacı amca olmasında bir küçümseme zaten var..hacı ali amca değil,hacı memmet amca değil,hacı amca...avrupada kimse hacı ali amcadan rahatsız olmamıştır lakin bizim ülkenin kralcıları hacı alinin bakışlarını jetlerin it dalaşı gibi görürler..bir lokma içecekse kendine bakmasa bile baktığı vehmindedir..kendi kendine diyodur şu hacı ali bana gülüyor,hatta bak hanım bak bir küp şarap devirdi birazdan geberecek diye de hanımına beni gocunduruyor..rahmetli babama abim ayakkabı almış ertesi gün babama soruyor baba beğendin mi ayakkabıyı,babamda;ayakkabı ayağıma dar olduktan sonra dünya genişmiş benim neyime diyor..ve ayakkabı değişiyor..yani koca dünya var lakin ayakkabı ayağına dar..aynı şey..koca istanbul var..
    Cevapla Toplam 4 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat