Bir Cuma seherinde kalbime düşen dua!
Bir Cuma seherinde kalbime düşen dua!
Bismihi, Rabbim, Merhametli Sultanım,

Yorumlar13

  • Nasuh BİLEN 11 yıl önce Şikayet Et
    allah'tan korkmaz,kuldan utanmaz dilini de tutmaz. adamda oruç yok,başkalarının yanında yer haya yok bir de pervasızca yazar ölçü yok ya sabır ya sabır ya sabır.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • demokrat 11 yıl önce Şikayet Et
    sen de bırak allah aşkına memo kardeş!. allah aşkına bu yorumlarınız mide bulandırıcı. seviye bu kadar mı düşük bu sitede yarabbi dedirtiyor! size ne kardeşim başkasının kılık kıyafeti. başka derdeniz yok mu insanların dinini ve imanını sorgularsınız? neden bu güzel duaya amin denmez de yazarı saçları eleştirilir? gerçekten de size artık söylenecek şey bulamıyorum. allah dinini bu kadar cahilane bir şekilde savunan insanlardan korusun islamı ve bütün inananları! bir metre kumaşla bu insanlar adamın imanını sorguluyorlarsa afganistan olmamıza ramak kalmıştır! sizin yorumlarınız taliban kokuyor vesselam!
    Cevapla
  • abuzeremmi 11 yıl önce Şikayet Et
    el cevap. sevgili kardesim benimkisi bir insanin arkadasini sevdigini daha guzel yerlerde gorme istegidir.yoksa acilmak veya kapanmak ile iman konusunu irdelemek degildir.elbetteki acik veya kapali iman seviyesi her insanda farklidir ve acilan imansiz kapanan imanli demek yanlistir.sadece ayni benim bu gun oruc tutmamis olmama beni sevenlerin uyarisi serzenisi gibi acik ve iyi sandigim insanlara iyi olani hatirlatmaktan ibarettir .yoksa ortunme ile hersey tamamdir ortunmeme ile hersey noksandir demek elbette cahilane bir yaklasimdir.yalniz herkes iyi biliyorki benim oruc tutmamam kadar yazarin ortunmemeside sevenlerince uyarilmasi gereken bir konudur ve bu ayetlerle hadislerle sabittir.kisacasi iyi olani daha iyi gorme istegidir.
    Cevapla
  • Mehmet 11 yıl önce Şikayet Et
    bırakın allah aşkına. bu yazar için demiyorum fakat hakikaten yeter artık.yok kalpteki iman yok dıştaki iman.senin bildiğini allah ve resulu bilmiyor mu kardeşim.sadece kalple olacak bir şey olsaydı allah kapanın demezdi.ahmaklık etmenin anlamı yok.islamı yola yola kuşa çevirdiniz.birileri kalktı aman karışma aman dokunma oda islam oda şu o da bu.tamam kardeşim kimse kalptekini sorgulamıyor ama dış görüntünün önemi yokmu.senden korkmayandan korkuyorum diyorsun peki onun dediğini yapmayarak ondan korkmuş mu oluyorsun gerçek anlamda.çarpıtmayın kardeşim islam sadece kalpte iman ettim demeyle bitmiyor.bu takvanın ilk aşaması sonraki aşamaları kimse hafife almasın
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • bir kul 11 yıl önce Şikayet Et
    ne ne kadar,ne için?. hani,sözün gücüne inandık,iman ettik.güzeli de tasdik ettik. lakin o kadar oturanın arasında bir ayakta gerek, o kadar şakşakcı arasında yalaka olmayan da gerek..imanı amel,amelsizlik üzerinden masaya yatıracak kadar aklımızı yemedik,hamdolsun,şekil şemail ile de kişileri iman tartısına çıkartmak haddimize değil,bu imanımıza da yüktür.cuma ları hutbenin final ayetini hatırlayın ''...kötülüğü,fenalığı ve haddi aşmayı yasak eder,tutasınız diye size öğüt veriyor'',benimkisi bu hesap; tkdire şayan şeylerini böylesi bir ameli terki terk ederek taclandırmasını diledik,fena mı? yoksa şairler tesettür ayetlerini kafiyeli bulmadıkları için es geçiyorlar demedik! devir şakşakçı devri,hz peygamber der ki ''..kendisine bir iyiliğiniz dokunmadığı kişinin hediyesini kabul etmeyin''. öyle tenkit eden yorumcunun çapını çercevesini ölçmeye kalkana bizim buralarda sadece tebessüm ederler!
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Nasuh BİLEN 11 yıl önce Şikayet Et
    önce"neredeyiz?"sorusunu sorgulamamız lazım. "neyiz?"ya da "neyim?"sorusu için çok mesafe olduğu görülecektir.liderliklerini,kızlarını,servetlerini reddeden peygamberimizin(s.a.v.)tavrını düşününce.
    Cevapla
  • nakkaş Hacı 11 yıl önce Şikayet Et
    yazı ve resim arasındaki tezat var diyen!. yorumunuzu okuyunca insan sadece gülüyor hem de başka taraflarıyla! kardeşim bir insanın kalybindeki imanını nasıl sorgularsınız, nasıl sadece baş örtüsüne indirgersiniz? bu varsayımdan yola çıkarsak bütün örtülüler iman ehli, bütün başı açıklar imansız! bu nasıl mantık, bu nasıl inanış? yobazlık dedikleri resmin tam üzerindesiniz kusura bakmayınz ama siz böyle konuştukça dine de, gerçek iman ehline de zarar veriyorsunuz insanı soğutuyorsunuz! şimdi başörtü takmayla da işin bitmediğini sıralayacağım ama benim derdim insanların imanını sorgulamak değil. sizin yorumlarınızı utanarak okudum ve halime bir kez daha şükrettim. allah sizin gibi düşünenlerden korusun ve gözetsin insanları...
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • demokrat 11 yıl önce Şikayet Et
    yine sıralınmış meryem hanımın iman sorgucuları!!!. bu sitede gezinen kendini dünyanın en imanlı kişileri zanhneden ya da en salihe ve saliha! sı zanneden bir takım kimselerin cüretine gerçekten de şaşırıyorum! evet bu gün meryem hanımefendi dua etmiş ya!!! tamam yedi deryanın bütün iman sorgu sualini başının üstünde olmayan örtüsünü argüman yaparak sorgulayacaklar!!! yahu gerçekten ya siz iman ehlinden olmayacak kadar tuhafsınız ya da ben! sizi ne kardeşim yazarın imanından, oturmuş rabbine dua etmiş. etmesin mi, dua etmesin mi??? başı açık diye bütün iman kaidelerini demi terketsin? bu nasıl bir bakış açısıdır allahım? bu ramazan günü ya sabır çekiyorum son iki yorumu okuyunca ya sabır!
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • abuzeremmi 11 yıl önce Şikayet Et
    yazı ve resim arasında tezat var . kabirde örtünemezsin
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • bir kul 11 yıl önce Şikayet Et
    sözler güzel.... dualar güzel.. lakin ya günahta ısrarla ısrar! ya kimliğe dair bir ameli terkte ısrarla ısrar?
    Cevapla
  • emre 11 yıl önce Şikayet Et
    harika bir yazı.... ruhumda sıcaklığını hissederek bir çırpıda okudum... kaleminize ve yüreğinize sağlık...
    Cevapla
  • murat orhan 11 yıl önce Şikayet Et
    mebruk aleyk. duanıza bende katılıyorum..sanki bir gül koklamış gibiyim, ağırlığı üzerinden alınmış, gökyüzüne salınmış gibiyim.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Ezel 11 yıl önce Şikayet Et
    tebrikler, amin, amin!. aybike hanım sizi bu güzel yazı ve üslubunuzdan dolayı kutlarım. bu güzel duanın içindeki zalimlere "ya kahhar" ismiyle beddua etmek lazım. allah bu güzel sıfatını onların üzerinden eksik etmesin inşallah!
    Cevapla Toplam 4 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat