Sizin bir çiçeğiniz var mı?
Sizin bir çiçeğiniz var mı?
Bir Cuma seherinde gök çivit mavisini kuşanırken ufukların eşiğinde, gece siyah feracesini toplayıp yola düşerken, pencereme bir güzellik ilişir karanfil kokulu.

Yorumlar11

  • ebrucu 11 yıl önce Şikayet Et
    yanlışlıkla.... farklı habere yorum yapmışım.bu yazı için yazmamıştım.dün beni üzen habere ve yorumlara yazmıştım ama karışıklık olmuş.afedersiniz.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • kelimat 11 yıl önce Şikayet Et
    ölmek mi zor yaşamak mı? gitmek mi zor kalmak mı?. her bir çiçek en az ellibeş lisan ile allah'ın esmasının tecelligahıdır. çiçeklerin efendisi gül-i muhammedidir. hasretin, vuslatın ayrılığın, muhabbetin timsali güldür. bence çiçeklerin en güzellerinden bir tanesi bahar yaz mevsiminde uçsuz bucaksız kırlarda adeta bir zerafet abidesi gibi ılgıt ılgıt esen sabah melteminin okşadığı gelincik çiçekleri başka bir güzel. bana sanki özgürlüğün zerafetin güzelliğin simgesi gibi geliyor. güzel yazı tebrik ediyorum meryem hanım.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Nasuh BİLEN 11 yıl önce Şikayet Et
    baharsız,çiçeksiz sadece yalnız bir kutup. allah yol gözleyenleri kavuştursun.hasreti içinde sevgi olan bilir,manayı okuyan bilir.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Nasuh BİLEN 11 yıl önce Şikayet Et
    çok çok üzgünüm sayın ebrucu beni mi kastetti. ciddi ve samimi olarak yazdım.
    Cevapla
  • nakkaş Hacı 11 yıl önce Şikayet Et
    bu üsluba hayranım.. aybike hanım yazılarının farkı derin bir içtenlik ve sıcaklıkla yazılıyor olması. nezaket ve edebin hekmetlice ifadesi bu yazılar. bir gün tek bir kötü kelime kullandığına şahit olmadım. sanırım bizim böylesi yazarlara ihtiyacımız var. kalbinize ve çiçek kokan ellerinize sağlık.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • noter tasdikli yorumcu 11 yıl önce Şikayet Et
    çiçeklere küsüm. ama benim de çiçeğim karanfil.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • darbeleredurde 11 yıl önce Şikayet Et
    bir kedim bile yok . anlıyormusun hadi gülümse :) ortalık yangın yeri milyonlar açlıktan,katliamdan kırılırken varsın bir çiçeğimiz olmayıversin.uzaylı sn bayan ve erkek kardeşlerime selam olsun.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • ebrucu 11 yıl önce Şikayet Et
    istirham ediyorum!!!. bir bilgi sunulmuş. iyi niyetle.öğrenen öğrenir.erkek yorumcular istirham ediyorum bu tür konulara bu tarz yorumlar yapmayınız.çarptırılmış saptırılmış...edep dışı kelimeler..edep dışı yorumlar...ben utanıyorum.inanın çok utanıyorum.ayıp yani.gereksiz yazılar, yorumlar, kelimeler, çarpıtmalar.lütfen!!! istirham ediyorum sayın erkekler!!!
    Cevapla
  • Nasuh BİLEN 11 yıl önce Şikayet Et
    mecnun hayatta olsaydı da bu yazıyı. o okuyup ben,ben de okuyup o doyasıya ağlasaydık.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • demokrat 11 yıl önce Şikayet Et
    türk edebiyatının çiçek kokulu kalemi, güzelliği, zarafeti ve hanımefendisi. aybike hanım, son yılların en muhteşem ve güçlü kalemi. bir çok insanın gözünden kaçsa da bu karmaşa ve gürültü arasında o bir gün gelecek türkiye'de kadın edebiyatçıların en önde gelen ismi olacak gibi geliyor bana. bu tip edebi yazılarını insan okumaya doyamıyor. bir başka tını , derinlik ve serinlik hissediyor insan. tebrik ediriz, ne diyelim.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Abdullah 11 yıl önce Şikayet Et
    güzel bir yazı. siz de çiçek gibi güzel kalplisiniz kardeşim.yazılarınızı zevkle okuyoruz. allah bulunduğunuz çizgi ve istikametten ayırmasın. akif inan hoca yaşasaydı sizin gibi bir öğrencisiyle gurur duyardı. hayırlı ramazanlar.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat