Ümit hırsızlığı mı? Gençliğimiz gerçekten mutsuz, kızgın ve vicdansız mı yetişiyor?
Ümit hırsızlığı mı? Gençliğimiz gerçekten mutsuz, kızgın ve vicdansız mı yetişiyor?
Güncel siyaseti sadece politika olarak yeterli gören gelecek kuşakları korumaya, insani ve sosyal değerlerimizi güçlendirmeye yeterli kaynak ayırmayan siyasilerimizin vebal altında olduklarını da hatırlatmak istiyorum.

Yorumlar13

  • ekrem kehribar 11 yıl önce Şikayet Et
    şuanki durumda aynı. akşam öğretmen olacakların anneleri babaları nasıl ağlıyor madde için niye kızı öğretmen oldu bu ülkede eğitim ya ateist yada materyalist yetiştiriyor.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • ilhan sapan 11 yıl önce Şikayet Et
    cumhuriyetin sözde çağdaş yöneticileri sayesinde . cumhuriyet kurulduğundan beri eğitim sisteminde ataist ve dinsiz politikalar sonucunda çocuklarımız din eğitiminden habersiz dünyaya tapan sadece bu hayatın dünyadan ibaret olduğuna inanan çocuklar olarak yetişti.nasıl mutlu nesil yetişsin ki namazdan oruçtan kurandan uzak gençlikte zaten mutlu olmayı başaramayacaktır.kendimden örnek vereyim hep başarı peşinden koştum hep amaç başarılı olmaktı dünya nimetlerine sanki tapıyordum.böyleyken namazdan uzak kurandan uzaktım ama bir şeyi unutuyordum dünya bir yere kadardı ve ben mutsuzdum.kafam 27 yaşında dank etti evlendim ve kendimi dine verdim.kurandan da sayfa ezberledikçe sanki büyü yapılmış gibi huzur doluydum.allahıma binlerce şükürler olsun.tayyip erdoğan ın dediği gibi bence dindar nesil yetişirse imam hatipler çoğalırsa bu ülkenin geleceği kurtulur.buna ihtiyacımız var.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • SABIR SABIR 11 yıl önce Şikayet Et
    elinde telefon önüne bile bakmadan ot gibi gezen,. mesaj çekerken dünyayı unutan, bir şey sorsan '' bidakka abi ya!!'' diye ağzını geren, bu gençlik nereye gidiyor. bir şey emanet etmeye güvenilmeyecek genç tiplerin sayısı azmı memlekette, küpe takmak, saç boyatmak, batılı dansların envayiçeşidini bilmek modern olmak diye önlerine sunulmadımı. namaz kılan dindar olan gençler dışlanmadımı,tırt adam muamelesi yapılmadımı? bir de kalkmış bazıları mahalle baskısı var dindarlar mahalle baskısı yapıyor diye iyice üzerlerine gidilmedimi? bizim bize yaptığımızı bize düşmanımız yapmadı.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • SABIR SABIR 11 yıl önce Şikayet Et
    islamın şartı kaç. sorun malum o serbest yetişen gençlere, cavap alabildiklerinize birde imanın farzını sorun, olmadı aldınız cevap saymasını isteyin. yine aldınız cevap.32 farzı sorun. tabi soracak yüzünüz kaldıysa. bide düşünün okulda hangisi öğtetiliyor. hesap gününe ne götürüyor gençlik bi bakın. hazreti beygamderin doğum gününü sordum bilemedi. cevap veremeyen genç arkadaşına atatürkün doğumunu sormuşta cevap alamamış ondan yakınıyordu.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Burak Akca 11 yıl önce Şikayet Et
    derine inmek. ne yazıkkı toplum her geçen gün kötüye gidiyor bunun nedeni en baştada gençlerin senelerce üniversite okuyup iş bulamamaları ya da kpss sınavına emek veripte atanamamalarıdır işssiz insan umutsuz olur ve tabikide aile düzenini kuramaz.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • efe 11 yıl önce Şikayet Et
    hocam siz söylemediniz ben söyleyeyim.doğru teşhis yapmayan. yazarlar akedimisyenlerde o vebal altında değilmi.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • kemal özyurt 11 yıl önce Şikayet Et
    alakası ilgisi yok. hiç bir dindar kız ülkeyi mahvetmemiştir mahveden dindar olmayanlardır aile terbiyesi görmüş bir insan kız yada erkek ten kesinlikle zarar gelmez ama maalesef anne ve babalarda bir şey yokki neyi öğretecek birde gençliğin verdiği ---deli kanlılık --- var heer türlü şirretliği yapar bir insan da allah korkusu yoksa bence gerisi teferruattır bu böyle biline tek sıkıntımız bu
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • daussıla 11 yıl önce Şikayet Et
    dindar kızların ülkeyi mahvedişi. mala ve mülke tapıyorlar ve babalarının sağladığı rahatlıkla tatlı hülyalar kuruyorlar.süslü elbiseleri,cafcaflı gözlükleriyle hep entel modundalar sorsan evliyayız derler.aile kuralım gel islama hizmet edelim diyince yaa olurmu ben üniversiteye gitcem ve meslek sahibi olup kendi ayaklarım üzerinde durcam diyorlar.dindar genç erkeklerde fellik fellik kız arıyorlar.evlilik olmayınca nesil olmuyor ve nesli yetiştirecek annelerde olmuyor.kadınların aklında tek bir şey var para,mal ve mülk aksini iddia edenlere sakın inanmayın.eskiler gibi bir göz odada,kuru ekmeğe talim eden varmı.dindarlar bile soyup soğana çeviriyor düğün zamanı sadece kafası örtük ama iç dünyası açık.bu bereketsiz insanların olduğu zamandan siz ne bekliyorsunuz ki.bunun tek suçlusu dindar kızlardır.ailenin ve toplumun çekirdeği ve çimentosu kadındır.kadın okumalı,çalışmalı,diye bir takım feminist aşağılık kadınlar ve erkekler mahvetti ülkeyi.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • şeyma karaşal 11 yıl önce Şikayet Et
    ahlak. bence gençlerin mutsuzluğunun tek sebebi toplumdaki ahlak anlayışını kaldırıp her türlü taşkınlığı yoldan çıkmışlığı çağdaşlık olarak değerlendirmek gençlere ahlak edep hakkında tek bir öğüt bile vermemektir.yıllarca her yaptıklarına susmaktır gençler o yüzden bu haldedir.karanlık zihniyetin ektiği tohumlar filizlenmekte .böyle giderse bu toplumu kimse kurtaramaz ve üstadın dediği gibi utanmaktan utanan bir toplum haline geliriz.gençler inanca sarılmadıkça kendini boşlukta hissedecek ve mutsuz olacak.bir genç olarak söylüyorum allah kimseyi kendinden uzak bırakmasın
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Tolga Balcı 11 yıl önce Şikayet Et
    genclik ve aile berbat. genclerimiz bende dahil olmak üzere öfkeli ve mutsuz bu öfke bana göre lisede başlıyor. ama işin en başı ailesinde başlıyor. şuanda baktığım zaman bizden sonra gelen gençlerimiz aile de disiplin yok aile nin çocuğuna sahip cıkma özelliği yok. günümüzde 3-5 yas arasındaki çocugun ağzında küfür var. ve aileside buna izin veriyor.örnek bir çay ocağında oturuyorum yan tarafta orta yasda adamlar oturuyor. içlerinden biri oğlunu (4 yas) arkadaşların yannında getirmiş. adamın dediği laf şu "oğlum amcaya bir küfür ette duysun" diyen baba dan ve o cocugun türkiye ye getireceği bir gelcekten hiç bir şey beklemiyorum. yarın öbürgün millet dısladıgında mahalle serserisi küfürbaz içkici gibi durumlara düşer. bir sürü örnek var babası ile içki içen mi kızını gece yarılarına kadar dısarı bırakan aileler mi vs. o yüzden aileler %70 i işe yaramıyor.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Uğur kaya 11 yıl önce Şikayet Et
    niye oluyor bunlar . sen imanı aşılamassan insanlara tv lerde batıl batıl filmler gösterirsen olacagı budur ilk başta islami kanallar ayagını denk alması lazım ahlaklı filmler gösterilsin hocaları çoğaltın tv lerde öyle filmler de herkesi cennete göndermesi değil adam namaz kılmıyor örtünmemiş her pislik var onuda cennete öyle kolay değil öyle filmler olmaz kardeşim adam akıllı film oynatın.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Remzi Altunkaya 11 yıl önce Şikayet Et
    gencligimiz cehennemin dibine gidiyor. müslüman ülkeyiz kiliselere pkk ya verdigimiz önemi gecligimize vermiyoruz fuhus artik halka acik parklarda bile serbest edilen bir zihniyete gidiyor ne sagi solu tek hedef var ab li olacagiz
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • badem ismet 11 yıl önce Şikayet Et
    sallama haber. bizim gençliğimiz en öfkeli ve gaddarsa diğer milletlerinki insan değil demektir. saçma ve sallama bir haber olmuş, hocamız doğru bir yere temas etmiş.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat