Çarşı derbi günü alkole de karşı!

Türkiye'de fanatizm yerini bilinçli taraftara bırakırken, ülkenin en hırçın grupları arasında gösterilen Beşiktaş'ın Çarşı grubu radikal bir adım atarak, ilginç bir çağrıda bulundu...

Çarşı derbi günü alkole de karşı!
Çarşı derbi günü alkole de karşı!
GİRİŞ 01.03.2008 09:35 GÜNCELLEME 01.03.2008 09:35
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettiren Beşiktaş taraftar grubu Çarşı, Galatasaray maçı öncesinde güzel bir çalışmaya imzasını attı.

Grubun internet sitesi “www.forzabesiktas.com”un başlangıç sayfasına alkol karşıtı bir slogan yerleştiren siyah-beyazlılar takdir topladı.

YORUMLAR 16
  • Serhat KARAKURT 16 yıl önce Şikayet Et
    ayıptır. böle ağır suçlamalar yapılmamalı hap map çok yazık çok..
    Cevapla
  • YILMAZ ALTUN 16 yıl önce Şikayet Et
    bu alemde bağlamaz bizi ne alkol ne exctasy. hepimizin kafasını kırdı cigaranın nefesi senden başka senden başka içemem ben hiçbirşeyi:):)
    Cevapla
  • YILMAZ ALTUN 16 yıl önce Şikayet Et
    nihat saltan kardeş. sen bizi gaysenin burjuva kökenli taragtarıyla karıştırdın heralde ne masonluğu nerden çıkarıyorsun böyle saçma sapan şeyleri o A anarşizmin dünya literatüründeki sembolüdür karşıtlığın ve asiliğin göstergesidir çarşı bir ruhtur bunu inkar eden ruhsuztur..
    Cevapla
  • Serhat KARAKURT 16 yıl önce Şikayet Et
    allah akıl fikir versin. arkadaşın bi tanesi \'\'çarşı mason gurubumu A harfi niye öyle yazılı demiş\'\' bilgisiz işte! .masonlarda 6 köşe olur 5 köşe değil !!
    Cevapla
  • oktay bozkurt 16 yıl önce Şikayet Et
    haber 7 . nie yorumlarımı yansıtmıyorsunuz lütfen tarafsız olun anti fb li gibi davranmayın eleştiremezmiyiz biz çarşıyı adamlar alkol değilde uyuşturucu alıyorlar benim arkadaşımı tanıyorum ben haplanıyoruz 90 dk susmuyoruz bağırıyoruz diyorlar 10 oldu mesaj yazzdığım nie yayınlamıyorsunuz? nie tarafsınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle