Trabzon maçında saha bir anda karıştı!

Süper Lig'in 3. haftasında oynanan İstanbul Başakşehir-Trabzonspor maçının 73. dakikasında saha karıştı.

Trabzon maçında saha bir anda karıştı!
Trabzon maçında saha bir anda karıştı!
GİRİŞ 22.09.2014 21:11 GÜNCELLEME 22.09.2014 21:17
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında İstanbul Başakşehir ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmanın 73. dakikasında yaşanan bir pozisyonda, Trabzonsporlu futbolcular ve Teknik Direktör Vahid Halilhodzic, hakeme yoğun bir itirazda bulundu.

Kalesini terk edip maçın hakemine itirazlarda bulunan Trabzonspor kalecisi Onur Kıvrak sarı kart görürken, Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic de maçın hakemi tarafından tribüne gönderildi.

O sırada Trabzonsporlu bir taraftar da sahaya girerek hakemin üzerine yürüdü ancak güvenlik güçleri taraftarından kontrol altına aldı. Mücadele yaklaşık 4 dakikalık gecikmenin ardından yeniden başladı.

YORUMLAR 11
  • arıcı 9 yıl önce Şikayet Et
    bir sürü absürt oyuncu alıp başarılı olacağız zannettiler. ama başarısız olunca önce fenere, sonra hakemlere ve federasyona çatmaya başladılar. çok oyuncu almakla başarı ayrı şeyler. yalnız başarısızlığınıza kılıf aramayın. federasyon sizde trabzonun 6 maçlık seyircisiz oynama cezasını kaldırarak bu olaylara zemin hazırladıınz.
    Cevapla
  • Futbol seyrim kalmadı 9 yıl önce Şikayet Et
    Zaten halis özkahya dünden razıydı Trabzonun yenilmesine o kadar bariz taraflı tutumu vardıki görmemek işten bile değil acaba hangi takımlı diye düşünmeye başladım kendimce o zaman karar vermek gerekirdi.Bu kadar adaletsiz bir durum olmazki olsun varsın mazlumun ahı kimsede kalmaz insanın vicdanı rahat huzurlu olmalı sonuçta benim şahsi düşüncem onura neden kırmızı kart göstermedi acaba hatalarını bu şekildemi telafi edecekti. 3Temmuz sürecinden sonra futboldan artık soğudum.Artık atını alan istediği yerde otlatır sanırım.
    Cevapla
  • ahmet arkayın 9 yıl önce Şikayet Et
    bu ts denen kulübü kapatacaksın nereye gitseler aynı.
    Cevapla
  • hakan___12 9 yıl önce Şikayet Et
    bunlara mama lazım,bebek gibg ağlamaları benide üzdüüüü off offf
    Cevapla
  • suleyman 9 yıl önce Şikayet Et
    sebahattin cebi anlamadığım şu türkiyede en büyük takım siz iseniz neden avrupa kupalarında siz yoksunuz 2 yıldır Türkiye'yi trabzonspor avrupa kupalarında gururla temsil ediyor hani nerede büyük takım dediğin fener pazar gönü oynana maç fenerbahçe gerçeğidir TÜM TÜRKİYE GÖRDÜ bide çıkmış sın burada feneri savunuyorsun ama zaten size çok görmüyorum nasılsa aynı kanı taşıyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle