Marnalı dizisine Kurtlar Vadisi'nin Memati Baş'ı geliyor! Taş üstünde taş bırakmayacak

Teşkilat, Uyanış Büyük Selçuklu, Payitaht Abdülhamid, Mehmed Bir Cihan Fatihi gibi TRT1'in birbirinden kaliteli projelerinde boy gösteren Gürkan Uygun'un yeni adresi belli oldu.

Marnalı dizisine Kurtlar Vadisi'nin Memati Baş'ı geliyor! Taş üstünde taş bırakmayacak
Marnalı dizisine Kurtlar Vadisi'nin Memati Baş'ı geliyor! Taş üstünde taş bırakmayacak
GİRİŞ 29.04.2024 22:07 GÜNCELLEME 29.04.2024 22:07
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Uzun yıllar boyunca Kurtlar Vadisi dizisinde üstlendiği 'Memati Baş' karakteriyle akıllarda yer edinen Gürkan Uygun, çok konuşulacak bir projeyle dönüyor. Çok yakın bir zaman sonra yayın hayatına merhaba diyecek olan Marnalı dizisiyle ekranların tozunu atmaya hazırlanıyor.

4 bölüm sonra yayından kaldırılıyor! Üç Kız Kardeş için soğuk duş etkisi yapacak karar4 bölüm sonra yayından kaldırılıyor! Üç Kız Kardeş için soğuk duş etkisi yapacak karar

Melike İpek Yalovalı ile başrolleri paylaşacak olan Gürkan Uygun, 'Ali Reşat Marnalı' karakteriyle sıkı takipçilerini bir kez daha ekran başına kilitleyecek. Yönetmenlik koltuğunda Doğan Ümit Karaca'nın oturacağı ve senaryosunu ise Yusuf Reha Alp'in keleme alacağı Marnalı dizisi ekran başındakilere unutulmaz dakikalar yaşatacak.

Kızıl Goncalar dizisini ekranda göremeyeceksiniz! İzleyenlerin tadını kaçıracak gelişmeKızıl Goncalar dizisini ekranda göremeyeceksiniz! İzleyenlerin tadını kaçıracak gelişme

“Ben Ali Reşat Marnalı, İstanbul’un son kabadayısı… Geçmişin intikamını almaya geliyorum” sloganıyla tüm dikkatleri üzerine çeken CNP Film imzalı Marnalı dizisi için nefesler tutuldu. Bilindiği üzere Gürkan Uygun, Teşkilat'ta 'Yıldırım Koral/Efkar(Hasan Atmaca), Uyanış Büyük Selçuklu'da 'Hasan Sabbah', Payitaht Abdülhamid'de 'Halil Halid Bey' ve Mehmed Bir Cihan Fatihi'nde 'Delibaş' karakterini oynamıştı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Volki 3 hafta önce Şikayet Et
    Memati'nin her dizisi izlenir güzel adam
    Cevapla
  • Xxx 3 hafta önce Şikayet Et
    Adam saydığınız o kadar dizi ve rolde oynadı evet ama hala Memati diye biliniyor bir kuşak tarafından...
    Cevapla
  • Kaan 3 hafta önce Şikayet Et
    Ondan sonrada niye silahlanma, şiddet olayları artiyor diye haber yaparsanız.
    Cevapla
  • Trakya 3 hafta önce Şikayet Et
    Bu mafya dizilerin yüzünden türkiyede herkez biri birini vuruyo herkesin belinde silah
    Cevapla
  • çeşitli 3 hafta önce Şikayet Et
    Dizi dediğin 1 yılda bitmeli bizde yıllarca sürüyor İnsanlarda izliyor gerçi kime ne diyeceksin. En değerli şey zaman onuda hırsızlar iyi çalıyor. Para bile kazanılır ama zaman telafisi yok ve boş yere futbol ile dizi ile çalıyorlar, ahirete hazırlanan yok!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den son dakika Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
'Benim bebeğim terörist' diyen anne sosyal medyada viral oldu