Kızıl Goncalar'ı o tarihte izleyemeyeceksiniz! Seyirci başlamasını umut ediyordu ama...

Bayram haftası nedeniyle yayın hayatına ara veren dizilerden biri de Kızıl Goncalar oldu. Vereceği 1 haftalık aranın ardından Kızıl Goncalar dizisi macerasına kaldığı yerden devam edecek.

Kızıl Goncalar'ı o tarihte izleyemeyeceksiniz! Seyirci başlamasını umut ediyordu ama...
Kızıl Goncalar'ı o tarihte izleyemeyeceksiniz! Seyirci başlamasını umut ediyordu ama...
GİRİŞ 05.04.2024 22:49 GÜNCELLEME 05.04.2024 22:49

Haftalar sonra sezon finali yaparak yayın hayatına mola vermeye hazırlanan Kızıl Goncalar'dan hayal kırıklığına uğratacak haber geldi. Normal şartlar altında 8 Nisan Pazartesi tarihinde yeni bölümünün başlayacağı zannediliyordu ve durumlar hiç de beklenildiği gibi olmadı. Alınan karar doğrultusunda, Ömür Atay ile Özgür Sevimli'nin yönetmenliğinde çekimleri yapılan Kızıl Goncalaar dizisi yalnızca 1 haftalığına ekranlardan uzak kalacak.

4 bölüm sonra yayından kaldırılıyor! Üç Kız Kardeş için soğuk duş etkisi yapacak karar4 bölüm sonra yayından kaldırılıyor! Üç Kız Kardeş için soğuk duş etkisi yapacak karar

18 Aralık 2023'ten bu yana yayın macerasına devam eden Kızıl Goncalar dizisi bayram haftasının araya girmesinden ötürü ara vereceği öğrenildi. Bu gelişmenin hemen ardından yeni bölüm yayın tarihi bilgisi de izleyici kitlesiyle resmen paylaşıldı. Senaristliğini Şükrü Necati Şahin'in üstlendiği ve her Pazartesi akşamı yayına giren Kızıl Goncalar projesinin yeni bölümü 15 Nisan tarihinde ekrana taşınacak.

Bilindiği üzere Gold Film imzalı dizisinde Özgü Namal 'Meryem Tezel', Özcan Deniz 'Levent Alkanlı', Mert Yazıcıoğlu 'Cüneyd Güneş', Mina Demirtaş 'Zeynep Tezel karakteriyle kameralar karşısına geçiyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.