Kalbim Sana Emanet'te Dimas köşeye sıkışıyor! Cezasını çekecek mi?

Kalbim Sana Emanet’te bugün; Rani’nin gözaltına alınmasıyla Dimas da sorguya çekilir. Diaz’ı kaçıranın o olduğunu savunan İkbal, bunu polise ispat edebilecek mi?

Kalbim Sana Emanet'te Dimas köşeye sıkışıyor! Cezasını çekecek mi?
Kalbim Sana Emanet'te Dimas köşeye sıkışıyor! Cezasını çekecek mi?
GİRİŞ 21.10.2026 11:46 GÜNCELLEME 21.10.2026 11:46

Kalbim Sana Emanet dizisinde Raja ve Ayşe, Diaz’ı kaçıranın Rani olduğunu öğrenirler. Rani, gözaltına alınmıştır.

Dimas ve Diaz ise polis karşısında sorgudadırlar. İkbal, şahit olduğu şeyleri delil olarak sunar ve Diaz’ı kaçıranın Dimas olduğunu söyler. Diaz da polise bunu destekleyecek bilgiler veriyordur. Kendisini savunmak için elinden geleni yapan ancak suçlamalara bir cevabı olmayan Dimas, yaptıklarının cezasını çekecek mi?

Bir vasiyetle başlayan zoraki evliliği konu alan dizi Kalbim Sana Emanet, hafta içi her gün 14.10’da Kanal 7 ekranlarında!

KALBİM SANA EMANET 39.BÖLÜM TANITIMI!

Kübra Yılmaz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Azerbaycan'daki başörtüsü yasağına kardeş ülkeden: Biz bu acıları yaşadık siz yaşamayın
Dört gündür kesintisiz çakılıyor! Bir söylenti altını yerle bir etti! İşte güncel rakamlar