Ekrandan resmen çekiliyor! Üç Kız Kardeş için duyanların kulaklarına inanamayacağı karar

Sezon sonuna doğru yaklaşılırken final yapacak olan dizilerin listesi teker teker açıklanmaya başladı. Çok kısa bir zaman sonra yayından kaldırılacak olan dizilere bu kez Kanal D ekranlarında seyircisiyle buluşan Üç Kız Kardeş eklendi.

Ekrandan resmen çekiliyor! Üç Kız Kardeş için duyanların kulaklarına inanamayacağı karar
Ekrandan resmen çekiliyor! Üç Kız Kardeş için duyanların kulaklarına inanamayacağı karar
GİRİŞ 14.04.2024 13:40 GÜNCELLEME 14.04.2024 13:40
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Televizyon ekranlarında varlık gösteren dizilerin akıbeti yavaş yavaş netlik kazanıyor. Sezon sonunun gelip çatmasıyla beraber diziler hakkında final veya sezon finali kararı alınıyor. Bazı diziler yaz ayı boyunca vereceği aranın ardında yeni sezonda macerasına kaldığı devam edecek. Fakat kimi diziler de sayılı günler sonra final bölümünü ekranlara getirerek yayın faaliyetini sonlandırmaya hazırlanıyor.

Kızıl Goncalar dizisini ekranda göremeyeceksiniz! İzleyenlerin tadını kaçıracak gelişmeKızıl Goncalar dizisini ekranda göremeyeceksiniz! İzleyenlerin tadını kaçıracak gelişme

Bu kapsamda çok kısa bir sürenin ardından yayından kaldırılacak olan dizilerden bir tanesi de Üç Kız Kardeş olarak izleyenlere açıklandı. Eda Teksöz'ün yönetmenliğinde çekimleri Ayvalık'ta gerçekleştirilen Üç Kız Kardeş 84.bölümde yani 4 bölüm sonra izleyici kitlesine elveda diyecek. Senaristliğini Nilüfer Özçelik ile Sevgi Yılmaz'ın üstlendiği Süreç Film imzalı dizinin geçtiğimiz cumartesi 80.bölümü ekrana taşınmıştı.

Üç sezondur Kanal D ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçen ve İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'te Reha Özcan, Özgü Kaya, Almila Ada, Berker Güven ve Gökberk Demirci gibi birbirinden iddialı isimler yer alıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • ⁴abdullah⁴ 3 hafta önce Şikayet Et
    ahlâkî değerden uzak dizileri lütfen izlemeyin.. şikayet edin..bunlar sol kafa milleti maneviyat tan uzaklaştıran tuzak.muhalefet gençliği bu işte...
    Cevapla
  • adem 3 hafta önce Şikayet Et
    kadroya bak . senaryoyu izlemeye bile gerek yok
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    ciddiyetle alakası olmayan altyapısız dizilerin sonu hüsrandır
    Cevapla
  • oflu 3 hafta önce Şikayet Et
    wayy be nekadar uzüldük bilemezsin ailecek hemde
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler
Dur ihtarına uymayan yakayı öyle bir ele verdi ki!