Gol sevinci kafaları karıştırdı! Kartal'ın yıldızı dünya devine

Beşiktaşlı Wout Weghorst'un Kasımpaşa'ya attığı golden sonra yaptığı sevinç kafaları karıştırırken Fransız basınından ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Gol sevinci kafaları karıştırdı! Kartal'ın yıldızı dünya devine
Gol sevinci kafaları karıştırdı! Kartal'ın yıldızı dünya devine
GİRİŞ 07.01.2023 21:28 GÜNCELLEME 08.01.2023 00:20
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta Weghorst için Fransız basınından ilginç bir iddia geldi.

Manchaster United'ın Hollandalı golcüyü devre arasında almak için girişimlerde bulunduğunu yazan Fransız basını, golcü oyuncunun transferinde aşama kaydedildiğini ve sona geldiğini belirtti.



Weghorst'un Kasımpaşa'ya attığı gol sonrası, Beşiktaş armasını göstererek yaptığı gol sevinci ayrılacağı şeklinde yorumlandı.


Yıldız golcünün menajeri Simon Cziommre de bu iddiayı yalanlamıştı.

İngiliz basınından The Athletic'in haberine göre Wout Weghorst'u kiralamak isteyen Manchester United, Burnley ile ilk temaslarını kurdu. Habere göre, bu temaslar şu an için bir 'zemin arama' görüşmeleri olarak öne çıkmış durumda.



Weghorst, sosyal medya üzerinden Manchester United'ı takip etmeye başladı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • Umut 1 yıl önce Şikayet Et
    Abi gitmesin ya
    Cevapla
  • Memo 1 yıl önce Şikayet Et
    Katılıyorum vücut dili ayrilacagini gideceğini kesin dille söylüyor ve baybay dedi tribüne.Gidecegin yerde başarılarının devamını dilerim
    Cevapla
  • mehmet y 1 yıl önce Şikayet Et
    bu adam harika
    Cevapla