Okullar ne zaman kapanacak, yaz tatili ne zaman? MEB 2024 akademik takvim belli oldu

Havaların ısınmasıyla birlikte 2023-2024 eğitim öğretim yılının sonuna yaklaşırken, tatil planlaması yapacak olan öğrenciler okulların kapanacağı tarihi araştırmaya başladı. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri son ders zilinin çalacağı günü bekliyor. Peki okullar ne zaman kapanacak, yaz tatili ne zaman başlıyor?

Okullar ne zaman kapanacak, yaz tatili ne zaman? MEB 2024 akademik takvim belli oldu
Okullar ne zaman kapanacak, yaz tatili ne zaman? MEB 2024 akademik takvim belli oldu
GİRİŞ 01.05.2024 09:14 GÜNCELLEME 08.05.2024 10:21
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Okulların kapanacağı tarih baharın gelişiyle ilkokul, ortaokul, lise öğrencilerinin gündeminde yer almaya devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı MEB takvimi ile yaz tatilinin başlayacağı tarih açıklandı. Öğrenciler karnelerini alacaklar ve üç ay sürecek olan yaz tatiline girecek. İşte MEB 2024 akademik takvimi...

OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayımlanan 2023-2024 iş takvimi sonrasında okullardaki tatil tarihleri belli olmuştu.

Buna göre; Okullar bu yıl 14 Haziran 2024 Cuma günü kapanacak.

Böylelikle 14 Haziran 2024 Cuma günü karnelerini alan öğrenciler 9 Eylül 2024 tarihine kadar yaz tatili yapacak.

OKULLAR NE ZAMAN AÇIKLACAK?

2024-2025 eğitim öğretim yılı ise 9 Eylül 2024'te başlayacak.

Ahmet Işık Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Ahmet Işık

Editör Hakkında

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümünden (İngilizce-Almanca) 2015 yılında mezun oldu. 6 yıllık gazeteci. TRT’de staj yaptı. Haber7.com’da mesleğe ilk adımı atarak internet haberciliğine başladı. Halen Haber7.com’da SEO editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • zafergülten 1 hafta önce Şikayet Et
    yahu zaten okul dönemini tatille geçirdiler,her hava bozuşta tatil,ben 7 yaşında karda tipide okula gittiğimi biliyorum,üstelik cumarteside öğleye kadar okul vardı,tatil yüzü görmezdik,yazın ikmale kalırsak yazımız ders çalışmakla geçerdi,şimdiki çocuklar nasıl sınıf geçiyor anlamıyorum.
    Cevapla
  • İrem 6 gün önce Şikayet Et
    Eskiler eskide kaldı sen tatil yapamadıysanız biz napalım ayrıca sınıf geçmek öyle kolay değil
    Cevapla
  • Mesut 1 hafta önce Şikayet Et
    Kimse zorla öğretmen yapmıyor.Ağlayacak olan varsa o mesleği seçmesin..Zaten öğretmenlerin çoğu tatilini hesaplayıp mesleği seçiyor.Ozamanda böyle tıngırdayan öğretmenlerden boş çocuklar ortaya çıkıyor..Beğenmeyen haketmeyen şu mesleği seçmesin kardeşim..Niyeti halis olan hocalarımı tenzih ederim..
    Cevapla
  • verme 1 hafta önce Şikayet Et
    uc ay tatil mi olur bir de ek tatil ekle nerde ise bes ay belki zaten yeni nesil mal gibi dunyadan haberi yok avrupa gibi olacak iki ay en fazla arada bayram tatil olur ara tatile gerek yok tembel nesil olmaz okusun zaten okul da adam olmiyor bir de ttail mi yapacak ayni vekiller gibi is yapma yilin yarisi tatil yat aylik gelsin orda tatil de para ødenmeyecek sadece is gunler
    Cevapla
  • Hakan 1 hafta önce Şikayet Et
    Üç ay değil iki ay. Zaten normalde bir memurun yıllık 30 gün izin hakkı var. Kaldı bir ay. O bir ayı da uğraştığımız çocuklara say.
    Cevapla
  • Elif 1 hafta önce Şikayet Et
    Kendi çocuğuna tahammül edemeyen velilerin milyon tanesiyle ilgileniyor öğretmenler. Eline telefon pc ver sussun hesabı yapanlar öğretmenlerin tatiline takmış kafayı. Öğretmenler dinlenmek zorunda. Onlarında ailesi olanlar var. Öğretmenlere kafayı takacaginiza denk şekilde hakettiginizi almanız için çabalayın
    Cevapla
  • Fikirsiz Fikri 1 hafta önce Şikayet Et
    Aman aman ne kadar önemli bir habeeeer. Kutlarım sizi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
7 ülkede yapılan ankette Başkan Erdoğan açık ara lider!
Filistin topraklarında bir işgal var!