Fenerbahçe taraftarından Kadıköy'de çirkin tezahürat: Vladimir Putin

Fenerbahçe taraftarı, D.Kievli futbolcunun attığı gol sonrası yaşadığı abartılı gol sevincine, "Vladimir Putin" tezahüratı ile karşılık verdi.

GİRİŞ 27.07.2022 23:55 GÜNCELLEME 28.07.2022 09:51
Bu Habere 644 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanş maçında bugün Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımını ağırlıyor. Karşılaşmanın 57. dakikasında Dinamo Kiev, Buyalskiy'nin golüyle 1-0 öne geçti.

Ukraynalı Dinamo Kiev takımının oyuncusu, attığı golün ardından Fenerbahçe taraftarlarının bulunduğu bölüme doğru yaptığı "abartılı" gol sevincinin ardından sarı kart gördü. Sarı-Lacivertli taraftarlar, Buyalskiy'nin gol sevincini ıslıkla protesto etmesinin ardından tribünlerden "Vladimir Putin" tezahüratları duyuldu.

KADIKÖY'DEKİ TEZAHÜRAT DÜNYA BASININDA

Fenerbahçe taraftarının yaptığı tezahürat dünya basınında konuşulurken ünlü isimler yaşananları Twitter hesaplarından paylaştı.



Dinamo Kiev 2-1 kazandı

Karşılaşma Dinamo Kiev'in 2-1 üstünlüğüyle sona erdi ve Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. 

Lucescu'dan tepki

Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu ise "Vladimir Putin" tezahüratlarını gerekçe göstererek maç sonu basın toplantısına çıkmadı.
 

Mircea Lucescu basın toplantısına katılmadıMircea Lucescu basın toplantısına katılmadı

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 644
  • aaa 1 yıl önce Şikayet Et
    her yerde oldugu gibi futboldada icimizdeki dusmanlarimiz cok ozellikle t ve s ile baslayan devlet destekli zorla 40 yil sonra sampiyon deil sampuan yapilan takim taraftarlari
    Cevapla
  • Mrt 1 yıl önce Şikayet Et
    Tipik FB işleri
    Cevapla
  • adora 1 yıl önce Şikayet Et
    fener bu sefer baltayı tala vurdu. avrupa kurumları yıllardır baskı altına aldığınız tef ve basına benzemez. 10 sene avrupadan men edilsenizde kurtulsak. yazıklar olsun size. siz böyle merhametsiz bir toplumunsunuz işte.
    Cevapla
  • Mersinli 1 yıl önce Şikayet Et
    Peki Dinamo Kiev li oyuncular seyirciyi tahrik etmedi mi,neden Fenerbahçe'ye olumsuz yorumlarda bulunuluyor.Daha gecen hafta Recep Tayyip Erdoğan putinle kolkola degilmiydi iranda
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah seni islah etsin inşallah..
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Fb taraftarı kendine yakışanı yapmış.yarın bi azeri gelir atar ona da paşinyan diye tezahürat ederler.tüh size reziller
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle