Oyuncu Seda Bakan'dan şok itiraf: Gözdağı verip, korutup evlendim

10 yıl önce müzisyen Ali Erel ile nikah masasına oturan Seda Bakan, gözdağı verip korkutarak eşini evliliğe ikna ettiğini anlattı. Seda Bakan'ın açıklamaları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. İşte, konuyla ilgili diğer detaylar...

Oyuncu Seda Bakan'dan şok itiraf: Gözdağı verip, korutup evlendim
Oyuncu Seda Bakan'dan şok itiraf: Gözdağı verip, korutup evlendim
GİRİŞ 01.05.2024 11:53 GÜNCELLEME 01.05.2024 11:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

17 yıldan beri oyunculuk kariyerine devam eden, en son Zeytin Ağacı dizisinde oyunculuk performansı sergileyen Seda Bakan sosyal medyayı sallayan açıklaması ile gündeme geldi.

Geçtiğimiz gün Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler'in Youtube programına konuk olan oyuncu Bakan samimi açıklamalar yaptı. Özel hayatıyla ilgili konuşmayı da ihmal etmeyen oyuncu evliliğinin nasıl olduğunu itiraf etti.

Cennet Mahallesi gerçeği 10 yıl sonra ortaya çıktı! Alişan ve Çağla Şikel'i istememişCennet Mahallesi gerçeği 10 yıl sonra ortaya çıktı! Alişan ve Çağla Şikel'i istememiş

2014'te müzisyen Eli Erel ile nikah masasına oturan ve 10 yıllık birlikteliklerinde 2 çocuk kucağına alan Seda Bakan, eşini nikah masasına nasıl oturttuğunu şu ilginç ifadelerle açıkladı:

"Ali ile Ankara’da tanıştık. İstanbul’a dönecektim. ‘Bence sen bana yüzük al ve evlenme teklifi et, yoksa bu iş yürümez’ diyerek, gözdağı verdim. Korkutup evlendim!"

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Xyzxyz 2 hafta önce Şikayet Et
    Korku ile yapılan şeylerin sonu hiç te iyi olmuyor. Evlilik uzun süreli kumardir eninde sonunda kaydedilecektir. Ya boşanmayla ya da ölümle. Yaşıyorken insan kıymeti bilmek lazım o da biz de yok
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gazze'deki olaylar ile dünyanın ezberi bozuldu! Küresel siyaset küme düştü
Bir günde 21 operasyon! Kassam, İsrail ordusunun üstüne kabus gibi çöktü