Türkiye Petrolleri yüksek maaş ile personel alacak! İŞKUR üzerinden nasıl başvuru yapılır?

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) önlisans ve lisans mezunları arasında farklı unvanlarda istihdam etmek üzere toplamda 150 personel alacak. Başvuru yapacak adayların en az 60 KPSS puanına sahip olmaları gerekmektedir.

Türkiye Petrolleri yüksek maaş ile personel alacak! İŞKUR üzerinden nasıl başvuru yapılır?
Türkiye Petrolleri yüksek maaş ile personel alacak! İŞKUR üzerinden nasıl başvuru yapılır?
GİRİŞ 17.05.2024 15:59 GÜNCELLEME 17.05.2024 15:59
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Resmi Gazete’de yer alan ilana göre; Gabar Dağında keşfedilen yüksek kaliteli petrol rezerviyle Türkiye'nin enerji arzı ve ekonomisi için büyük bir fırsat doğmuştur. Yürütülen yoğun faaliyetlerle birlikte artan üretim miktarlarına bağlı olarak personel istihdamına ihtiyaç duyan TPAO Şırnak Bölge Müdürlüğü’ne 122 Ön Lisans mezunu personel ayrıca lisans mezunu 9 Uzman Yardımcısı, 16 Mühendis, 1 Avukat olmak üzere toplam 26 ve Adıyaman Bölge Müdürlüğü’ne 2 Uzman Yardımcısı lisans mezunu personel alımı yapılacak olup toplamda 28 personel istihdamı sağlanacaktır.

KONTENJAN DAĞILIMI NEDİR?

  • 1 Harita Mühendisi,

  • 1 Bilgisayar Mühendisi,

  • 13 Büro Memuru (Genel),

  • 2 Kimya Mühendisi,

  • 1 Avukat,

  • 11 Uzman Yardımcısı (Genel),

  • 92 Diğer Teknisyen ve Teknikerler,

  • 2 Ambar/Depo Görevlisi,

  • 2 Harita Teknisyeni,

  • 1 Muhasebe Meslek Elemanı,

  • 4 Malzeme Planlama Elemanı,

  • 6 Baş Laborant/Kimya Laboratuvarı Sorumlusu,

  • 2 Lojistik Meslek Elemanı,

  • 6 Petrol ve Doğal Gaz Mühendisi,

  • 4 Makine Mühendisi,

  • 2 Elektrik-Elektronik Mühendisi.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Harita Mühendisi Alımı Şartları: 

Üniversitelerin Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği, Harita Mühendisliği ya da Geomatik Mühendisliği Lisans programlarından birinden mezun olmak

Bilgisayar Mühendisi Alımı Şartları: 

Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği Lisans programından mezun olmak

Büro Memuru (Genel) Alımı Şartları: 

Üniversitelerin; Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Büro Hizmetleri ve Sekreterlik, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Sekreterlik, Yönetici Asistanlığı ve Ofis Yönetimi, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik, İnsan Kaynakları Yönetimi, İnsan Kaynakları, Personel Yönetimi, İşletme, İşletmecilik, İşletme Yönetimi, Genel İşletme, Endüstriyel Yönetim, Girişimcilik ve Proje Yönetim, Girişimcilik ve Proje Yönetim Asistanlığı, İş İdaresi,  Sevk ve İdare, Ticaret ve Yönetim, Yöneticilik, Yönetim, Yönetim Bilimleri Ön Lisans (MYO) programından birinden mezun olmak.

Avukat Alımı Şartları: 

Üniversitelerin Hukuk Fakültesi lisans programdan mezun olmak

Uzman Yardımcısı (Genel) Alımı Şartları: 

Üniversitelerin İşletme, İktisat, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi lisans programının birinden mezun olmak

Diğer Teknisyen ve Teknikerler Alımı Şartları: 

Üniversitelerin; İnşaat Teknolojisi, Altyapı, İnşaat, İnşaat Teknikerliği, Yapı Tesisat Teknolojisi, Yapı Donatım Teknolojisi, Yapı Donatımı Teknolojisi, Yapı, Sıhhi Tesisat, Tesisat Teknolojisi, İnşaat Yapı, Yapı İnşaat Ön Lisans (MYO) programından mezun olmak.

Ambar/Depo Görevlisi Alımı Şartları: 

Üniversitelerin  Makine, Motor, İş Makineleri, Makine Metep, Makine Teknisyenliği, Makine Yağları ve Yağlama Teknolojisi, Talaşlı Üretim, Talaşsız Şekillendirme, Termik Santral Makineleri, Tesviye, Motor Otomotiv, Oto Elektrik-Elektronik, Oto Elektrik ve Elektroniği, Oto Motor Teknolojileri, Otobüs Tamir ve Bakım, Otomotiv, Otomotiv Endüstrisi, Otomotiv Metep, Otomotiv Satış Sonrası Hizmet, Otomotiv Tasarım ve İmalat, İşletme, İşletmecilik, İşletme Yönetimi, Genel İşletme Ön Lisans (MYO) programından birinden mezun olmak,

Harita Teknisyeni Alımı Şartları: 

Üniversitelerin; Harita ve Kadastro, Harita Kadastro, Harita, Harita Teknikerliği, Harita ve Maden Ölçme Ön Lisans (MYO) programından birinden mezun olmak

Muhasebe Meslek Elemanı Alımı Şartları: 

Üniversitelerin; Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, İşletme Muhasebe, Muhasebe, Muhasebe ve Finans, Muhasebe ve Finansman, Muhasebe ve Uygulamaları Ön Lisans (MYO) programından birinden mezun olmak

 Malzeme Planlama Elemanı Alımı Şartları: 

Üniversitelerin; Makine, Motor, İş Makineleri, Makine Metep, Makine Teknisyenliği, Makine Yağları ve Yağlama Teknolojisi, Talaşlı Üretim, Talaşsız Şekillendirme, Termik Santral Makineleri, Tesviye, Motor Otomotiv, Oto Elektrik-Elektronik, Oto Elektrik ve Elektroniği, Oto Motor Teknolojileri, Otobüs Tamir ve Bakım, Otomotiv, Otomotiv Endüstrisi, Otomotiv Metep, Otomotiv Satış Sonrası Hizmet, Otomotiv Tasarım ve İmalat, Elektrik, Elektrik Teknolojisi, Elektrik Makineleri Bakım ve Onarımı, Elektrik Makine Tamir ve Bakım, Endüstriyel Elektrik, Elektronik Teknolojisi, Deniz Elektroniği, Elektrik ve Elektronik Teknolojisi, Elektrik-Elektronik, Elektrik-Elektronik Teknikerliği, Elektronik, Elektronik Yüksek Teknisyenliği, Endüstriyel Elektronik, Endüstriyel Elektronik Teknikerliği, Endüstriyel Elektronik Teknolojisi, Metalurji, Metalografi ve Malzeme Muayenesi, Metal İşleri, Metalurji ve Malzeme, Metalurji Malzeme Ön Lisans (MYO) programından birinden mezun olmak.

Baş Laborant/Kimya Laboratuvarı Sorumlusu Alımı Şartları: 

Üniversitelerin; Kimya, Kimya Teknolojisi, Rafineri ve Petrokimya Teknoloji, Petrokimya, Rafineri, Rafineri-Petrokimya, Rafineri ve Petrokimya Ön Lisans (MYO) programından birinden mezun olmak.

Lojistik Meslek Elemanı Alımı Şartları: 

Üniversitelerin; Lojistik, Lojistik Yönetimi, Uluslararası Lojistik, Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık, Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik, Kargo, Kargo Hizmetleri, Uluslararası Taşımacılık ve Yönetimi, Bankacılık ve Sigortacılık, Banka ve Sigorta Yönetimi, Bankacılık, Bankacılık ve Finans, Sigortacılık, Bankacılık Sigortacılık, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Büro Hizmetleri ve Sekreterlik, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Sekreterlik, Yönetici Asistanlığı ve Ofis Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi, İnsan Kaynakları, Personel Yönetimi, İşletme, İşletmecilik, İşletme Yönetimi, Genel İşletme, Endüstriyel Yönetim, Girişimcilik ve Proje Yönetim, Girişimcilik ve Proje Yönetim Asistanlığı, İş İdaresi,  Sevk ve İdare, Ticaret ve Yönetim, Yöneticilik, Yönetim, Yönetim Bilimleri Ön Lisans (MYO) programından birinden mezun olmak.

Petrol ve Doğal Gaz Mühendisi Alımı Şartları:

Üniversitelerin Petrol veya Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Lisans programından mezun olmak.

Makine Mühendisi Alımı Şartları:

Üniversitelerin Makine Mühendisliği Lisans programından mezun olmak

Elektrik-Elektronik Mühendisi Alımı Şartları:

Üniversitelerin  Elektrik-Elektronik Mühendisliği Lisans programından mezun olmak

BAŞVURULAR İŞKUR ÜZERİNDEN YAPILACAK!

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı personel alımı başvuruları 9 - 13 Mayıs 2024 tarihleri arasında online olarak İŞKUR üzerinden yapılacaktır. Başvuru yapacak adaylar aşağıda yer alan görsellerdeki ilan numaraları ile başvuru işlemlerini gerçekleştirebilir.

BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

Ahmet Işık Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Ahmet Işık

Editör Hakkında

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümünden (İngilizce-Almanca) 2015 yılında mezun oldu. 6 yıllık gazeteci. TRT’de staj yaptı. Haber7.com’da mesleğe ilk adımı atarak internet haberciliğine başladı. Halen Haber7.com’da SEO editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Cemal Serbest 6 gün önce Şikayet Et
    TP yani TÜRK PETROL.Devletimizin Kuruluşu Çok Başarılı Yanlız Bursada TP Benzin İstasyonu Hiç Yok Neden?Yetkililere Burdan Sesleniyorum Her Yere TP Benzin İstasyonları Açılsın Benzinimizi Dizelimizi Ordan Alalım Devletimiz Kazansın TP Kazansın İnsanımız Kazansın.
    Cevapla
  • tegin750 6 gün önce Şikayet Et
    benim bildiğim meslek lisesi mezunlarıda teknisyen ünvanını alır. Meslek lisesi hani memlekte meselesiydi .
    Cevapla
  • beykaya 1 hafta önce Şikayet Et
    Jeoloji Muhendisinin olmamasi hem manidar hem de sacmalik!!
    Cevapla
  • Kamu Mühendisleri 1 hafta önce Şikayet Et
    657 ye tabi kamu mühendisleri ne olacak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: İran Cumhurbaşkanı Reisi öldü
Fenerbahçe derbiyi kazandı! Şampiyonluk son haftaya kaldı