Beşikta'ta iki imza daha

İsmail Köybaşı ile üç yıllık sözleşme yapan ve iyileştirmeye giden Beşiktaş, Hasan Türk ve Erkan Kaş için de aynı uygulamayı yapacak.

Beşikta'ta iki imza daha
Beşikta'ta iki imza daha
GİRİŞ 11.11.2012 09:25 GÜNCELLEME 11.11.2012 09:25

Bulgaristan ile oynanan A Milli Takımı maçında sakatlanan ve mayıs ayından bu yana takımdan uzak kalan İsmail Köybaşı, üç yıllık sözleşme yenileyerek yüreklere su serpti. İsmail'in ardından sırada Hasan Türk ve Erkan Kaş var.

Ligin ikinci yarısına hazırlanan siyah-beyazlı futbolcunun sözleşmesinin sezon sonunda biteceğini düşünen Beşiktaş Yönetimi, 650 bin lira garanti alan futbolcuya neredeyse üç katı zam yaptı ve 1 milyon 800 bin liraya çıkardı.

Bunu bir iyileştirme olarak değerlendiren Futbol Komitesi üyesi Ahmet Kavalcı, "Nasıl ki bazı oyuncularımız indirim yaptı, bazı futbolularımıza da biz yönetim olarak iyileştirme yapacağız. Herkes hak ettiğini alacak. Takımın daha iyi oynayabilmesi için oyuncular arasında maddi anlamda eşitsizlikleri kaldırmak zorundayız" ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlı ekipte, İsmail'in ardından şimdi de gözler Hasan Türk ile Erkan Kaş'a çevrildi. Yönetimin, bu iki futbolcu için de iyileştirmeye gideceği ifade edildi. Teknik Direktör Samet Aybaba'nın gözdeleri arasında bulunan iki genç isimle sözleşme yenileneceği vurgulandı.