Yanal'dan gidecek isimler ve Salih açıklaması

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, Salih Uçan transferi, Kuyt, Diego ve dördüncü yıldız hakkında açıklamalarda bulundu.

Yanal'dan gidecek isimler ve Salih açıklaması
Yanal'dan gidecek isimler ve Salih açıklaması
GİRİŞ 25.07.2014 14:55 GÜNCELLEME 25.07.2014 14:59

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin teknik patronu Ersun Yanal, sarı lacivertli takımın gündemine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Ersun Yanal'ın açıklamaları;

12 günlük çalışmada iyi çalıştık Fenerbahçe kaldığı yerden ve kaldığı noktadan şampiyonluk adına iyi bir başlangıç yapmış oldu.

İyi bir takımız bu iyi takım bıraktığı yerden devam ettiğini gösterip onlara olan güvenimizi arttırdı. Burada yapılan çalışmalar takım oyunuyla ilgili oldu. Hazır olduğumuz için rahat bir şekilde girdik. En azından taktiksel olarak çalışmalarımız burada yaptık. 1 oyuncu vardı bize katılan Diego Ribas hiç yabancılık çekmedi bir problem yaşamıyoruz.

Bundan sonraki aşama fiziksel olarak iyi olmak için uzun bir zamanımız var. Fenerbahçe çok şanslı oyuncularımız hazır geldi buraya.  Fiziksel performanslar çok iyi... Çocuklar kendilerini geliştiriyorlar bu sene çok daha üst seviyede olacağız bu performansın daha iyisini yapmak zorundayız.

"Diego'dan başka oyuncu almayacağız"

Transfer söylemleri çıkıyor. 1 oyuncu transferi söz konusu o da takımla birlikte çalışıyor. Onun dışında hiçbir oyuncu ile görüşülmedi kiralanmadı, böyle şeyler yok. Bugğün çıkan haberlerde gerçek değil, takım ve oyuncular içinde çıkan haberler içinde aynısı geçerli... Çok yetenekli genç oyuncularımız var bu sene oynanacak ümitler ligi için çok sık bir şekilde ilgileneceğiz.

Diego'nun gelişi sistemi değiştirecek mi?

Diego'nun performansına bakacağız. Verilerine bakacağız. Koşu verileri çok iyi deneyimli bir oyuncu ofansif ve defansif olarak çok iyi bize de bu yönde katkı yapacağını düşünüyorum.

Egemen'in sakatlığı

Bizim takımda oynayan oyuncular var. Egemen geçen sene sakatlanmıştı ama devam ettik. Egemen yarın kontrolden geçecek çok büyük bir ihtimalle Danimarka dönüşünce takımla birlikte çalışmaya başlayacak. Yarın kontrolden sonra sağlıklı bir açıklama yapabiliriz.

Takımdan gönderilecek isimler!

İsim vermek için hazırlık maçlarını beklememiz gerekiyor. Oyuncuların sakatlığı olur, talepler olur bekleyip göreceğiz. İsim isim söylemek şuan için doğru olmaz.

8 Şubat'ta başlıyor. Hepsini planlı ve programlı olarak yapıyoruz. Transfer olamyacak, olursa sizlerle zaten paylaşıyoruz. Fikstüre bakıyorsunuz hep değişiyor. Avantajımız şöyle var, ilk yarı deplasmanda oynayacağız büyük maçları, ikinci yarı evimizde oynayacağız bu bize göre avantaj olabilir.

"Salih gitmeyi çok istedi"

Salih için Fenebahçe için iyi oldu. Salih çok istedi, teklif çok iyiydi. Roma gibi bir kulüpte 2 yıl kiralık oynayacak ve bundan sonra çok artılar olacaktı. Salih'in nasıl süre alacağı konusunda bşir belirleme yapamam orada süre alacak mı bilmiyorum ama umarım alır. Salih gitmeyi çok istedi umarım Fenerbahçe ekonomik olarak birşeyler kazanacaktır ama Salih'in kazanılması gerçekten çok daha güzel.