Kanal D'den Yalan dizisi geliyor! Seyirciler onu izleyince gözyaşlarına hakim olamayacak

Birbirinden iddialı yapımları piyasaya süren Kanal D, çok yakında Yalan dizisini izleyici kitlesiyle buluşturmaya hazırlanıyor. Gerek konusuyla gerekse oyuncu kadrosuyla şimdiden dikkatleri üzerine çeken Kanal D, Yalan projesiyle duygu seli yaşatacak.

GİRİŞ 28.04.2024 16:10 GÜNCELLEME 28.04.2024 16:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hakan İnan'ın yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilecek olan Yalan dizisi çok yakında Kanal D ekranlarında yayın hayatına merhaba diyecek. Senaristliğini Cem Akyoldaş ile Murat Boyacıoğlu'un üstlendiği Yalan dizisi duygu yüklü hikayesiyle seyircilere unutulmayacak dakikalar yaşatacak.

Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun yapımcısı olduğu Süreç Film imzalı Yalan projesinin ilk tanıtımı izleyenlerden tam not aldı. Ekran başındakilerin gözyaşlarına hakim olamayacağı tanıtımda Aslıhan Güner’in rol aldığı Melike karakterinin tutuklanarak cezaevine girmesi damgasını vurdu.

Konusuyla olduğu kadar oyuncu kadrosuyla da adından söz ettiren Yalan dizisinde yıllar sonra cezaevinden çıkarak kızına kavuşan Melike’nin aslında bir yalanın içinde olduğuna dair ipuçları da gözler önüne serildi.

Kanal D'nin yeni dizisi Yalan'ın oyuncu kadrosunda Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer ve Zeynep Eronat gibi deneyimli isimler bulunuyor.

Yalan, çok yakında Kanal D ekranlarında ekran macerasına atılacak...

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu diziler toplumu bozdu yeter artık
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Büyükekşi'ye 'Bylockçu' diyen Ahmet Çakar beraat etti!
'Benim verilerimle ne olacak?' demeyin! Uzman isim 2016'daki çarpıcı olayı hatırlattı!