Metabolizma hızlandıran yoğurt kürü! Feridun Kunak’tan zayıflatan formül!

Feridun Kunak'ın önerisiyle sağlıklı yaşam pratiğine bir adım daha yaklaşmak için, işte size denenmiş ve etkili bir yoğurt kürü tarifi! Yoğurt, metabolizmanızı canlandırarak kilo verme sürecinizi desteklerken, ödem ve şişlik gibi sorunlara da çözüm oluyor!

Metabolizma hızlandıran yoğurt kürü! Feridun Kunak’tan zayıflatan formül!
Metabolizma hızlandıran yoğurt kürü! Feridun Kunak’tan zayıflatan formül!
GİRİŞ 07.05.2024 09:31 GÜNCELLEME 07.05.2024 09:31
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yoğurt, protein ve probiyotik açısından zengin bir kaynak olduğundan metabolizmanızı hızlandırarak gün boyunca daha fazla kalori yakmanıza yardımcı olur. Ayrıca, uzun süre tok kalmanızı sağlayarak sağlıklı kilo vermeyi destekleyen yoğurdu size önereceğimiz kür haline getirdiğinizde vücudunuzda olan farklılıklara siz de şaşıracaksınız!

Karabaş otu nasıl kullanılır, faydaları nelerdir? Karabaş otu çayı nasıl demlenir?Karabaş otu nasıl kullanılır, faydaları nelerdir? Karabaş otu çayı nasıl demlenir?

Kakule nedir, nasıl kullanılır? Kakule faydaları nelerdir?Kakule nedir, nasıl kullanılır? Kakule faydaları nelerdir?

ZAYIFLATAN YOĞURT KÜRÜ!

Yoğurt kürünü Feridun Kunak'ın önerdiği gibi 20 gün boyunca uygulayabilirsiniz. Ancak unutmayın ki bu kürü etkili kılmak için düzenli beslenme ve egzersiz de önemlidir.

Yoğurt kürünün en etkili olduğu zaman yatmadan 1-2 saat öncesidir.

İşte Feridun Kunak'ın önerdiği zayıflatan yoğurt kürü tarifi:

Itır çiçeği ve yaprağı faydaları nelerdir? Itır çiçeği nasıl kullanılır, ıtır çiçeği yağı faydaları...Itır çiçeği ve yaprağı faydaları nelerdir? Itır çiçeği nasıl kullanılır, ıtır çiçeği yağı faydaları...

ZAYIFLATAN YOĞURT KÜRÜ MALZEMELERİ:

1 kase doğal yoğurt

1 tatlı kaşığı pul biber veya tarçın

Yarım limonun suyu

YOĞURT KÜRÜNÜN HAZIRLANIŞI:

Bir kase yoğurdu alın ve içine limon suyunu ekleyerek karıştırın.

Üzerine taze ve gerçek pul biber ekleyerek veya mide problemi olanlar için tarçın kullanarak tüketin.

20 gün boyunca düzenli olarak tüketildiğinde kilo vermeye yardımcı olur.

Sağlıklı yaşam için bu pratik ve etkili yoğurt kürünü deneyerek, vücudunuzu forma sokabilir ve kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Osman 1 hafta önce Şikayet Et
    Hatun diyetisyene gidiyor birlikte diyet yapıyoruz. Ben kilo veriyorum, o yerinde sayıyor. Bu iksiri hatuna vereyim de bana yetişsin ...;)
    Cevapla
  • Rofar 1 hafta önce Şikayet Et
    Hz. Peygamberimiz sav. bize formülü vermiş sünnet olan midenin 1/3'i yemek 1/3'i su 1/3'i de hava olmalı. formül bu çok basit normal bir mide yumruk kadardır. bu formülü yumruk kadar mideye uygularsan diyetisyene ona buna ihtiyacın yok. Birde camış gibi altı öğün değil iki öğün yiyeceksin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
En çok endişe ettikleri bölgeyi açıkladı: 'Korkuyorum ki tarih yine tekerrür edecek'
İflas eden ünlü iş insanı Hayrettin Şimşek'in son görüntüsü gündem oldu