Rafet El Roman'dan ilginç paylaşım! Takipçilerinden yorum yağmuruna tutuldu!

Yüzündeki estetikle birlikte gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Rafet El Roman'dan ilginç bir paylaşım geldi. Mona Lisa tablosuyla kendi yüzünü birleştiren şarkıcı, o anları sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu...

Rafet El Roman'dan ilginç paylaşım! Takipçilerinden yorum yağmuruna tutuldu!
Rafet El Roman'dan ilginç paylaşım! Takipçilerinden yorum yağmuruna tutuldu!
GİRİŞ 07.05.2024 10:55 GÜNCELLEME 07.05.2024 10:58
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yüzündeki değişiklikler ile konuşulmaya devam eden Rafet El Roman, geçtiğimiz günlerde Ahmet Hakan'ın köşe yazısına cevaben estetik yaptırmadığını söylemişti. Sosyal medyayı aktif kullanan şarkıcı, yaptığı paylaşımla yeniden gündeme oturdu. İşte, Rafet El Roman'ın o paylaşımı!

Türkan Şoray'dan korkutan haber! Sevenlerini telaşlandırdı....Türkan Şoray'dan korkutan haber! Sevenlerini telaşlandırdı....

MONA LİSA VE RAFET EL ROMAN!

Hayranları tarafından kendi yüzünün Mona Lisa tablosuna yerleştirilmiş halini gören ünlü şarkıcı oldukça keyif alarak kendi hesabında paylaştı. Rafet El Roman bu ilginç kareyi ise  "Mona Lisa'yı da bu işe alet ettiniz ya" ifadelerine yer vererek takipçilerine seslendi...

Canlı yayında gözaltı krizi! Esra Erol'da çocuk gelin failleri!Canlı yayında gözaltı krizi! Esra Erol'da çocuk gelin failleri!

SADECE BOTOKS VAR!

Gündeme bol bol yüzündeki değişim ile gelen Rafet El Roman, suratına asla estetik yaptırmadığını ve iddiaların asılsız olduğunu dile getirmişti:

"Arkadaşlar ve sevgili Ahmet Hakan, bende estetik falan yok. 5 ay önce botoks yaptırdım, pişmanlığımı da dile getirdim. Ayrıca bu fotoğraf talihsiz çekilmiş ve üzerinde oynanmış bir fotoğraf. Başka fotoğraf da yok basının elinde, sürekli bu fotoğrafı paylaşıp estetik yaptıran ünlülerle aynı karede haber olmak önce komikti fakat artık sinir bozucu olmaya başladı. Görüntümün bu fotoğrafla hiçbir alakası yok. Gerçekte her zaman bildiğiniz gibi karizmatik ve yakışıklı biriyim, kıskançlık yapıp gölge düşürmeye çalışmayın" 

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Ali Erdem 1 hafta önce Şikayet Et
    Ya Mübarek, botoks senin neyine... Lütfen bu konuları kimse daha gündeme getirmesin. Yapanda ne yapıyorsa yapsın. Dünyada insanlar ölüyor, aç ve susuz yaşıyor, biz halen neyin peşindeyiz. Dünya´ya gelmiş geçmiş en ünlü insan Hz. Muhammed s.a.v ama ondan bahseden yok!
    Cevapla
  • elın mışk 1 hafta önce Şikayet Et
    yaptığınız çirkinkinliğinizi teşir etmekle ne kadar meraklısınız heveslisiniz
    Cevapla
  • Tepki 1 hafta önce Şikayet Et
    Belli ki haber içeriğini okumamışsın.!
    Cevapla
  • muhahaha 1 hafta önce Şikayet Et
    çok güldüm :))))
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çoban şans eseri buldu! Tam 470 metre uzunluğunda
4 yılda 31 milyar liralık katkı sağladı! Türkiye'de birinci Dünya'da 2. sırada...