Türkan Şoray'dan korkutan haber! Sevenlerini telaşlandırdı....

Türk sinemasının Sultan'ı rahatsızlandı. Yeşilçam'ın en çok film çeviren oyuncusu Türkan Şoray hastalığı nedeniyle seyahatlerini iptal etti. Doktorunun yaptığı açıklamaya ggöre bahçede bile yürümemesi gerek! İşte, Türkan Şoray'ın o hastalığı!

Türkan Şoray'dan korkutan haber! Sevenlerini telaşlandırdı....
Türkan Şoray'dan korkutan haber! Sevenlerini telaşlandırdı....
GİRİŞ 06.05.2024 13:43 GÜNCELLEME 06.05.2024 13:49
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ziyareti gerçekleştirmek üzere olan Türkan Şoray, ciddi bir hastalığa yakalandı. Tüm seyahat programlarını iptal etmek zorunda kalan usta oyuncu, doktorunun dediklerini uyguluyor. Sevenlerini sağlık sorunu ile endişelendiren Şoray'ın bahçede yürümesi bile riskli...

Dünyanın en yakışıklı 100 erkeği açıklandı! Listedeki Türk isimler şoke etti!Dünyanın en yakışıklı 100 erkeği açıklandı! Listedeki Türk isimler şoke etti!

Türk sinemasının usta isminden haber var! Kadir İnanır'ın son sağlık durumu...Türk sinemasının usta isminden haber var! Kadir İnanır'ın son sağlık durumu...

TÜRKAN ŞORAY'DAN KORKUTAN HABER!

Türk sinemasında hatırı sayılır bir yere sahip olan Türkan Şoray, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde gerçekleşen Kıbrıs Şehitlerini Anma ve Gazilerle Buluşma Programı'na katılacaktı. Fakat yaşadığı ciddi rahatsızlık sebebiyle tüm programını askıya aldı.

30 Nisan tarihinde kendisine ileri derecede zatürre teşhisi konulan ve hastalığı nedeniyle evinde istirahat etmesi gereken Türkan Şoray'a, doktoru yasak koydu.

Filiz Akın açıklama yaptı: 'Hepinize teşekkür ederim!'Filiz Akın açıklama yaptı: "Hepinize teşekkür ederim!"

Usta oyuncunun doktoru, "Bahçede bile yürüme" diyerek, Şoray'ın hareket alanını sınırlandırdı. Bugün ise tekrardan kontrole gitmesi bekleniyor.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Osman 1 hafta önce Şikayet Et
    Tur sinemasında kadın sanatçılarımızın tartışmasız en başında olan kadın gibi kadın Türkan Şoray ablamıza acil şifalar diliyorum.
    Cevapla
  • vatandaş 1 hafta önce Şikayet Et
    eninde sonuna her ne olursan ol, miletvekili de olsan, bakan da olsan, hakim de olsan, savcı da olsan dönüp dolaşacağın yer KARA TOPRAK. Bunun için sayılar kadrolarda çalışanlar KUL HAKKI yememeği kendinize ŞİAR edinin ki hesap gününüz kolay olsun.
    Cevapla
  • Fani 1 hafta önce Şikayet Et
    3 aşağı 5 yukarı ömür bu kadar. Amelleriyle gidiyor insan. Dünya için edinilmiş mal, mülk, makam, şan, şöhret, ün, akraba hepsi dünyada kalıyor. Aldatıcı kısacık bir Dünya hayatı. Mesele öldükten sonra ki ebedi hayat.
    Cevapla
  • zaza 1 hafta önce Şikayet Et
    Bir ömre milyonlarca günah sığdıtmak, hayal gibi gelip geçen bir fani alem ve gerçek ebediyete göçme vakti, sonra işlediklerinin hesabı sorulacak ,Yaşasın kafirler için cehennem nidaları boşuna değil
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan 19 Mayıs mesajı
Starbucks’ı boykot edenlere ‘salak’ diyen Ümit Özdağ, oyuncu Sinan Albayrak’a dava açtı