Filiz Akın açıklama yaptı: "Hepinize teşekkür ederim!"

Geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Filiz Akın sevenlerini korkutmuştu. Tedavi süreci devam eden Yeşilçam'ın usta oyuncu, sosyal medya hesabından takipçilerine seslendi. İşte, Filiz Akın'ın son durumu!

Filiz Akın açıklama yaptı: "Hepinize teşekkür ederim!"
Filiz Akın açıklama yaptı: "Hepinize teşekkür ederim!"
GİRİŞ 08.04.2024 11:51 GÜNCELLEME 08.04.2024 12:28

Son günlerde sağlık problemleriyle sık sık gündeme gelen 81 yaşındaki Filiz Akın Covid-19 şikayetleri ile hastaneye başvurmuştu. Yeşilçam'ın dört yapraklı yoncası, sosyal medya hesabından sevenlerini bilgilendirmek için hastalığı ile ilgili bir video yayınladı.

Kurtlar Vadisi’ndeki favori karakterin ölüm yıl dönümü! Süleyman Çakır'ın sene-i devriyesi!Kurtlar Vadisi’ndeki favori karakterin ölüm yıl dönümü! Süleyman Çakır'ın sene-i devriyesi!

Ünlü oyuncu Rasim Öztekin için düzenlenen geceye kızı katılmadı! Gözler Pelin Öztekin’i aradı!Ünlü oyuncu Rasim Öztekin için düzenlenen geceye kızı katılmadı! Gözler Pelin Öztekin’i aradı!

"SEVGİ TEDAVİNİN BÜYÜK BİR PARÇASI!"

"Bugün Bodrum'da öğlene kadar hava kapalı ve soğuktu. Kontrol sonucunda ise Antibiyotik ve sinüzit ilacı biraz , diğer ilaçlar bir ay daha uzatıldı durum nispeten iyi ama yorucu. Hepinize iyilik dilek ve duaları için teşekkür eder, olabildiğince iyi bir hafta sonu dilerim.

Dilek ve yorumlarınızla moral oldunuz Zaten sevgi tedavinin büyük bir parçası Tekrar teşekkür ederim yolladığınız mesajlara iyi ki varsınız."

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'i korku sardı: Netanyahu her kapıyı çalıyor Biden sessiz...
Bombalı saldırı hazırlığındaki DEAŞ'lı yakalandı