Ünlü oyuncu Rasim Öztekin için düzenlenen geceye kızı katılmadı! Gözler Pelin Öztekin’i aradı!

Kendisi gibi kızı da oyuncu olan Rasim Öztekin bundan tam 3 sene önce aramızdan ayrılmıştı. Tiyatro ve sinema camiasını hüzne boğan bu acı kayıp, her sene pek çok ünlü ismin katılımıyla anılıyordu. Babasının anıldığı gecede kızı Pelin Öztekin bakın nereye gitmiş!

Ünlü oyuncu Rasim Öztekin için düzenlenen geceye kızı katılmadı! Gözler Pelin Öztekin’i aradı!
Ünlü oyuncu Rasim Öztekin için düzenlenen geceye kızı katılmadı! Gözler Pelin Öztekin’i aradı!
GİRİŞ 10.03.2024 12:27 GÜNCELLEME 10.03.2024 12:28
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Rasim Öztekin için düzenlenen anma törenine katılmayan kızı Pelin Öztekin, magazin gündemine bomba gibi düştü. Babasıyla aynı mesleği paylaşan Pelin Öztekin, ölüm yıl dönümünde düzenlenen anma törenine katılmak yerine soluğu başka yerde aldı. İşte, Pelin Öztekin’inden tepki çekecek o hareket!

Seda Sayan'dan kocası hakkında çok konuşulacak itiraf!Seda Sayan'dan kocası hakkında çok konuşulacak itiraf!

Ünlü oyuncu müjdeyi böyle verdi! Murat Ünalmış'tan güzel haber var!Ünlü oyuncu müjdeyi böyle verdi! Murat Ünalmış'tan güzel haber var!

OLMAYI SEVDİĞİN YERDEYİM RASİM’İM!

62 yaşında aramızdan ayrılan tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Rasim Öztekin, 3 yıl önce hayatını kaybetmişti. Öztekin'in rol aldığı 'Seksenler' dizisinin kadrosuyla birlikte, dün vefat yıl dönümü için anma gecesi yapıldı.

Milyon dolarlık servete sahip o voleybolcu! Listenin başında yer alıyor...Milyon dolarlık servete sahip o voleybolcu! Listenin başında yer alıyor...

Birbirinden ünlü isimler anma gecesine katılarak sahnede konuşma yaptı. Programda gözler Öztekin'in kızı Pelin Öztekin'i ararken herkes büyük şaşkınlık yaşadı.

Babasının ölüm yıl dönümünde sosyal medya hesabından paylaşım yapan oyuncunun, Galatasaray-Çaykur Rizespor maçından yer bildirimi yaptığı görüldü. Aynı babası gibi koyu bir Galatasaray taraftarı olan Öztekin, stattan paylaşım yaparak, "Olmayı sevdiğin yerdeyim Rasim'im" notunu ekledi.

Pelin Öztekin'in babası adında düzenlenen geceye katılmayıp maça gitmesi ise herkes tarafından eleştirildi.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 20
  • Ahmed 3 hafta önce Şikayet Et
    Kimse kimseyi kabrinde mutlu edemez, kişi sadece Allah'a olan imanı ve kulluğu ile kendi kabrini cennete çevirir
    Cevapla
  • Alp gs 3 hafta önce Şikayet Et
    Helal olsun babasının kızı. Babasını en mutlu olduğu yerde anmış. Baba kız ve cimbom. Gerisi kuru gürültü.
    Cevapla
  • Osman 1 ay önce Şikayet Et
    Babası için senede bir yapılan anma törenine katılmaması ve maça gitmesi hoş olmamış. Tamam, anma programları tatmin etmeyebilir ama Rasim Öztekin herhangi değildi. O zaman sen daha iyisini yapar, babanı kabrinde mutlu edersin. Bu hareketler toplumda örnek teşkil eder. Sorumlu davranması şık olurdu.
    Cevapla
  • verdi verdi 1 ay önce Şikayet Et
    Nasıl yetiştirirsen öyle karşılık görürsün.
    Cevapla
  • sahte anma 1 ay önce Şikayet Et
    terbiyesizlik yapmayın,göstermelik anma töreniniz için kıza çamur atmayın. söyleyin anma töreninde yasin, fatiha sureleri okunuyor mu, yoksa içki içip gülüyorlar mı, gerçek babasının kızı, helal olsun, Allah böyle kız hepimize nasip etsin.
    Cevapla
  • Ahmed 3 hafta önce Şikayet Et
    Yasin Fatiha okunsa ne yazar bunlara, ki Allah'ın kitabı ölülere değil dirilere okunmak için inmiştir, ölmüş defteri dürülmüş birine ne faydası olacak okumanın, böyle kızda sana nasip olsun ama müslümanlara olmasın, müslümanlar Allah'a kul olan evlatları tercih eder
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Macron'dan nükleer silahlı ortak Avrupa savunması teklifi
Troller insanlıktan çıktı: İBB çukurunda ölen çocuk için Ekşi Sözlük'te iğrenç yorumlar