Ünlü oyuncu müjdeyi böyle verdi! Murat Ünalmış'tan güzel haber var!

Son olarak Gülcemal dizisinde sevenleri ile buluşan Murat Ünalmış, 2023 yılının Eylül ayında Nutiye Akar ile nikah masasına oturmuştu. Murat Ünalmış cephesinden müjdeli haber geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan oyuncu, sevenlerini heyecanlandırdı.

Ünlü oyuncu müjdeyi böyle verdi! Murat Ünalmış'tan güzel haber var!
Ünlü oyuncu müjdeyi böyle verdi! Murat Ünalmış'tan güzel haber var!
GİRİŞ 24.02.2024 10:54 GÜNCELLEME 24.02.2024 11:03

Murat Ünalmış'ın eşi Bulgar kökenli Nutiye Akar'ın asıl adı Albena İlieva. Mutlu evliliğini gözlerden uzak yaşayan çift, müjdeli haberi sevenlerine duyurdu. Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan çift doğum gününü kutladı. Yapılan paylaşımda sürpriz bir bilgi de vardı. İşte, Murat Ünalmış'ı sevindiren haber!

Survivor Turabi'den korkutan haber! 'Doktor, Survivor'da incinmişsin dedi...'Survivor Turabi'den korkutan haber! "Doktor, Survivor'da incinmişsin dedi..."

İnci Taneleri dizisinde akılalmaz yanlışlık! Yılmaz Erdoğan'dan özür geldi...İnci Taneleri dizisinde akılalmaz yanlışlık! Yılmaz Erdoğan'dan özür geldi...

MURAT ÜNALMIŞ MÜJDEYİ VERDİ!

Sevda Kuşun Kanadında, Deli Gönül, Bir Zamanlar Çukurova ve son olarak Gülcemal dizisinde sevenlerinin karşısına geçen ünlü oyuncu Murat Ünalmış baba oluyor. Eşinin doğum gününü kutladığı paylaşımında müjdeyi duyuran Ünalmış'a tebrik mesajları yağdı.

Survivor’un 1 sezonluk maliyeti dudak uçuklattı! Acun Ilıcalı açıkladı…Survivor’un 1 sezonluk maliyeti dudak uçuklattı! Acun Ilıcalı açıkladı…

CİNSİYETİ BELLİ!

Eşinin yaş gününü sosyal medya hesabından duyuran Murat Ünalmış; "İyi ki doğmuşsun canım aşkım, hayatımın anlamı, oğlumun annesi... Seni çok seviyorum" ifadelerine yer vererek bebeğin cinsiyetini de duyurdu.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'
Olay açıklamalar! "Galatasaray, Mehmet Ağar, Ahmet Çakar..."