İnci Taneleri dizisinde akılalmaz yanlışlık! Yılmaz Erdoğan'dan özür geldi...

Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan ve başrolünde kendisinin de yer aldığı İnce Taneleri dizisi Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. 3. bölümüyle de adından söz ettiren İnci Taneleri dizisinde beklenmedik bir hata oldu. Yılmaz Erdoğan'dan özür gecikmedi!

İnci Taneleri dizisinde akılalmaz yanlışlık! Yılmaz Erdoğan'dan özür geldi...
İnci Taneleri dizisinde akılalmaz yanlışlık! Yılmaz Erdoğan'dan özür geldi...
GİRİŞ 12.02.2024 11:25 GÜNCELLEME 12.02.2024 11:26
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İnci Taneleri dizisinin 3. bölümünde "Hatıran Yeter" şarkısını seslendiren Yılmaz Erdoğan sosyal medyanın diline düştü. Dizinin seyirciyle buluştuğu esnada Hatıran Yeter'in bestesinin Ferdi Tayfur'a ait olduğu söylenmişti. Daha sonra konuya ilişkin Yılmaz Erdoğan'dan özür metni geldi!

Alişan eski sağlığına kavuştu, ayaklandı! 'Gelmek yine nasip oldu...'Alişan eski sağlığına kavuştu, ayaklandı! "Gelmek yine nasip oldu..."

Survivor yarışmacılarına verilen ücretler dudak uçuklattı! Bu rakamlar doğru mu?Survivor yarışmacılarına verilen ücretler dudak uçuklattı! Bu rakamlar doğru mu?

HATIRAN YETER KRİZİ!

İnci Taneleri dizisinde edebiyat hocası Azem Bey'i canlandıran Yılmaz Erdoğan bu bölümde 'Hatıran Yeter' performansı ile sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Sözleri Şair Ahmet Selçuk İlkan'a, müziği ise Sayın Yılmaz Tatlıses'e ait 'Hatıran Yeter' şarkısının Ferdi Tayfur'a ait olduğu söylenmişti.

YILMAZ ERDOĞAN'DAN ÖZÜR METNİ!

Ferdi Tayfur'un seslendirdiği şarkının bestesinin de Ferdi Tayfur'a ait olduğunun söylenmesinin ardından hatanın farkına varılıp dizinin resmi sosyal medya hesabından özür metni geldi.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Serdem 2 ay önce Şikayet Et
    Reklamını yaptı medya! Beş kuruş etmeyen diziyi sadece meraktan izleyen boş beleş insanlar var.
    Cevapla
  • ... 2 ay önce Şikayet Et
    Niye reklamını yapıyorsunuz haber yaparak
    Cevapla
  • Osman 2 ay önce Şikayet Et
    Ferdi Tayfur şarkılarıyla büyüdüm. Bu şarkısı da sanatında son döneminin hit şarkılarından. Allah kendisine sağlık versin. A. Selçuk İlkan abimize aynı dileklerimi iletiyorum.
    Cevapla
  • +ekrem+ 2 ay önce Şikayet Et
    alayınız rezil
    Cevapla
  • VEYL 2 ay önce Şikayet Et
    bu filim ve su heriften gina geldi artik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’