Alişan eski sağlığına kavuştu, ayaklandı! "Gelmek yine nasip oldu..."

Geçtiğimiz günlerde apar topar ameliyata alınan Alişan, eski sağlığına kavuştuğunu ve Umre ziyaretinde olduğunu sosyal medya hesabından takipçilerine duyurdu.

Alişan eski sağlığına kavuştu, ayaklandı! "Gelmek yine nasip oldu..."
Alişan eski sağlığına kavuştu, ayaklandı! "Gelmek yine nasip oldu..."
GİRİŞ 09.02.2024 18:44 GÜNCELLEME 09.02.2024 18:49
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ünlü şarkıcı Alişan, umre ziyaretine gittiğini takipçilerine sosyal medya hesabı üzerinde duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Alişan, fotoğrafını "Gelmek, yine nasip oldu" açıklamasıyla sevenlerinin beğenisine sundu.

Esra Erol'da ilginç olay! Oyun bağımlısı eşi alyansı satıp kaçtı…Esra Erol'da ilginç olay! Oyun bağımlısı eşi alyansı satıp kaçtı…

KONSERİNİ ERTELEMEK ZORUNDA KALMIŞTI!

Geçtiğimiz haftalarda rahatsızlanıp apar topar ameliyata alınan Alişan'ın apandisit operasyonu olduğu öğrenilmişti. Hastalanmasının üzerine Sivrihisar konserini de ertelemek zorunda kalan Alişan, şimdilerde eski sağlığına kavuşmuş durumda.

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses'in ikizlerinden müjdeli haber var! Haberi böyle duyurdu…Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses'in ikizlerinden müjdeli haber var! Haberi böyle duyurdu…

UMRE ZİYARETİNDE!

Eski sağlığına kavuşup ayaklanan Alişan, Mekke'ye gitti. Umre ziyaretini de gerçekleştiren ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından arka arkaya paylaşım yaptı.

İbadetini gerçekleştirdiği esnasında Kabe önünde çekildiği kareleri yayınlayan Alişan, "İkinci kez bu kutsal topraklara gelme fırsatı veren Yüce Rabbime şükürler olsun. İnşallah dileyen, isteyen herkesin buralara gelmesini diliyorum... Hayırlı Cuma'lar olsun hepimize İnşallah... Şükürler olsun beni Müslüman olarak yaratan Allah'ıma, şükürler olsun peygamber efendimizin ümmeti olarak yaratan Allah'ıma..." ifadelerine yer verdi.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Kutahyali 2 ay önce Şikayet Et
    Allah umreni kabulu makbul eylesin Ali San
    Cevapla
  • Hakkı hoca 2 ay önce Şikayet Et
    Programına bir gün hoca çıkarıyorsun. Başka zamanda caiz olmayan sözlere sahip şarkı söylüyorsun. Allah kabul etsin. Ama dosdoğru olalım
    Cevapla
  • Fatih 2 ay önce Şikayet Et
    Mehmet, emri bil maruf nehyi anil munker yapmak için her şeyin doğru olmasını beklemek gerekmez. Yanlışları dillendiren bir avuç insan kalmış onları da susturmak mı sizin göreviniz.
    Cevapla
  • Mehmet 2 ay önce Şikayet Et
    Her şey çok doğruda, Ali Şanla uğraşınca mı düzeltecen dünyayı Hakkı hoca..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Para ve sermaye piyasalarına vergi müdahalesi
Özgür Özel'e, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesinde Namık Tan eşlik edecek