Esra Erol'da ilginç olay! Oyun bağımlısı eşi alyansı satıp kaçtı…

ATV'nin izleyicileri ekran başına kilitleyen programı Esra Erol'da, bu hafta Adem Alagöz'ün yaşadığı aile dramı dikkatleri üzerine çekti. Adem Alagöz, programda eşi Zeynep Alagöz'ü bulmak istediğini belirterek Esra Erol'dan yardım istedi. Programın ilerleyen dakikalarında ortaya çıkan gerçekler, izleyicileri şoke etti.

Esra Erol'da ilginç olay! Oyun bağımlısı eşi alyansı satıp kaçtı…
Esra Erol'da ilginç olay! Oyun bağımlısı eşi alyansı satıp kaçtı…
GİRİŞ 08.02.2024 19:19 GÜNCELLEME 08.02.2024 20:39
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Adem Alagöz, teyzesi Seçil ile birlikte katıldığı programa, eşi Zeynep Alagöz'le 11 Ocak'tan itibaren iletişim kuramadığını ve eşini bulmak istediğini ifade etti. Esra Erol ve ekibi, bu çaresiz baba için harekete geçerek aile dramını gün yüzüne çıkardı.

“EŞİM OYUN BAĞIMLISIYDI, ÇOCUĞUMUZA BAKMIYORDU!”

Baba Adem Alagöz, eşinin yaklaşık bir yıldır oyun bağımlısı olduğunu belirterek, evdeki interneti kapattığını ancak eşinin çözüm olarak alyansını satarak internet paketi aldığını açıkladı. "Eşim 1 senedir oyun bağımlısı. Evle hiç ilgilenmiyordu, otizm hastası çocuğumuza bakmıyordu. Çamaşırlar evde dağ gibi birikmiş. Çocuk çırılçıplak ortada ve açtı. Çocuklar kuru ekmek yiyorlar. Dışarıdan yemek söylüyordum. Çocuğa bakmıyordu" diyen Adem Alagöz, ayrıca çocuklarının otizm hastası olduğunu belirtti.

‘İnce İnce Yasemince’nin son hali gündem oldu! Yılların eskitemediği oyuncu…‘İnce İnce Yasemince’nin son hali gündem oldu! Yılların eskitemediği oyuncu…


Sözlerine devam eden mağdur baba Adem Alagöz, "Ben baktım olacak gibi değil. Aldım çocuğumu anneme götürdüm. İnterneti kestim ama fayda etmedi. İnternet almak için alyansını sattı. "Alyansı ne yaptın?" dedim. Sonra da evden kaçtı" ifadelerini kullandı.

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses'in ikizlerinden müjdeli haber var! Haberi böyle duyurdu…Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses'in ikizlerinden müjdeli haber var! Haberi böyle duyurdu…

BEN KAYIP DEĞİLİM!

Esra Erol'un canlı yayında konuğu olan Zeynep Alagöz, Adem'den ayrılmak istediğini ve kayıp olmadığını kendi iradesiyle hareket ettiğini belirtti. Ancak programın ilerleyen bölümlerinde Esra Erol, sürpriz konuklarından Seyhan Kıl'ın yanına kaçtığını ortaya çıkardı. Ayrıca Seyhan'ın kardeşi Ayşenur, Zeynep'in evli olduğunu bilmediklerini ve Zeynep'in 22 yaşındaki ağabeyiyle sevgili olduğunu iddia etti.

ANLAŞMALI BOŞANALIM!

Esra Erol'un programında ortaya çıkan bu şok edici gelişmelerin ardından Adem Alagöz, anlaşmalı olarak boşanmak istediğini açıkladı. Bu olay, Esra Erol'da izleyicilerin ilgiyle takip ettiği bir hikayeye dönüşerek Türkiye'nin gündemine bomba gibi oturdu.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • ZIVALI 2 ay önce Şikayet Et
    bu poruramı devlet neden kapatmaz bilmiyorum biri bana açıklasın
    Cevapla
  • Aystgn 2 ay önce Şikayet Et
    Bu milletin ne ahlakını koydular ne hayasını
    Cevapla
  • Osman 2 ay önce Şikayet Et
    Bu programların özellikle ev kadını ve emekli camiasında öyle bir seyirci kitlesi var ki, ulusal kanalların hepsinde benzer gündüz programları var...
    Cevapla
  • Yönetmen 2 ay önce Şikayet Et
    Bunların çoğu kurgulanmış tiyatro, maksat milleti meşgul etmek.
    Cevapla
  • fakirullah 2 ay önce Şikayet Et
    kurgu senin kafanda
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TFF'nin, imza sayısı toplanamadı iddiasına Kulüpler Birliği'nden belgelerle cevap!
Çekmeköy’de sahte taksi ile kanlı tuzak! Çantayı da toprağa gömmüş…