‘İnce İnce Yasemince’nin son hali gündem oldu! Yasemin Yalçın'ı görenler tanıyamıyor!

İnce İnce Yasemince’de canlandırdığı çeşitli eğlenceli roller ile tanınan başarılı oyuncu Yasemin Yalçın son haliyle gündem oldu. Ünlü oyuncu sosyal medya paylaşımı sonrası yorum yağmuruna tutuldu.

‘İnce İnce Yasemince’nin son hali gündem oldu! Yasemin Yalçın'ı görenler tanıyamıyor!
‘İnce İnce Yasemince’nin son hali gündem oldu! Yasemin Yalçın'ı görenler tanıyamıyor!
GİRİŞ 20.03.2024 19:16 GÜNCELLEME 20.03.2024 19:17
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Sürahi Hanım, Gülazer, Kakılmış, Şuayip gibi pek çok karaktere hayat veren Yasemin Yalçın, verdiği kilolar ve fit görüntüsüyle ilgi odağı oldu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sonrası Yasemin Yalçın’ın takipçileri, 'Yasemin Yalçın kaç yaşında?' diye merak ederken, 'Hiç yaşlanmamış', 'yıllara meydan okuyor' gibi yorumlarda bulunanlar da oldu. İşte İnce İnce Yasemince’nin yıldızı!

MasterChef yarışmacısına ağza alınmayacak sözler! Eda Karabulut savcılığa başvurdu!MasterChef yarışmacısına ağza alınmayacak sözler! Eda Karabulut savcılığa başvurdu!

Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı korkuttu! Vural Çelik hastaneye kaldırıldı…Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı korkuttu! Vural Çelik hastaneye kaldırıldı…

İNCE İNCE YASEMİNCE YILLARA MEYDAN OKUYOR!

İnce İnce Yasemince dizisiyle hafızalarda yer edinen ünlü oyuncu Yasemin Yalçın'ın verdiği kilolar ve genç görüntüsü sosyal medya takipçilerinin ilgi odağı oldu. "Genç kız gibi olmuş" şeklinde yorumlar alan Yasemin Yalçın’ın işte son hali!

Süperstar’ın hayatı beyaz perdeye taşınıyor! Ajda Pekkan’ı kim canlandıracak?Süperstar’ın hayatı beyaz perdeye taşınıyor! Ajda Pekkan’ı kim canlandıracak?

Ünlü oyuncunun takipçileri, son halini görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

Sosyal medya takipçileri tarafından Yalçın’ın fotoğrafına, "Yıllara meydan okuyor", "Hiç yaşlanmamış" yorumları yağdı.

Genç görünümüyle dikkat çeken Yasemin Yalçın'ın özellikle yaşı merak edilenler arasında yerini aldı.

SOSYAL MEDYAYI AKTİF KULLANIYOR!

Bir neslin aklına İnce İnce Yasemince ile kazınan Yasemin Yalçın şimdilerde sosyal medya hesaplarını oldukça aktif kullanıyor. Yıllara meydan okuyan başarılı oyuncu Yalçın 1959 doğumlu ve 65 yaşında.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 17
  • Yesemice 4 ay önce Şikayet Et
    Lütfen tekrar oynasın nerede yönetmenler senaristler lütfen tekrar katılmış itilmiş geri gelsin bir nebze biraz bu kötü günler de içimiz acilsin
    Cevapla
  • Ahmet 4 ay önce Şikayet Et
    yani çok da şaşırmadım, şaşırılacak gibi bir durumu yok.
    Cevapla
  • Memo 4 ay önce Şikayet Et
    Eski dizilerimiz güzeldi tv nin etrafına toplanıp seyrederdik nerde o günler
    Cevapla
  • Tolga 4 ay önce Şikayet Et
    Milleti birbirine düşürmeden iki yüzlülük yapmadan hainlik köpeklik yapmadanda küfür etmedende gülmeyi güldürmeyi becermek ustaligi olan Itilmiş ile Kakilmişi harbiden özledik, ayrica tebrikler gercekten güzellesmis-:))
    Cevapla
  • Misafir 456 4 ay önce Şikayet Et
    Abla akşamları buzdolabında mı yatıyorsun. Hiç mi yaşlanmaz insan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanlar inceledi! İşte yeni müfredat gerçekleri
İşgalci İsraillilerden vandallık: İnsani yardımı engellemek için yolları kapattılar