Süperstar’ın hayatı beyaz perdeye taşınıyor! Ajda Pekkan’ı kim canlandıracak?

Ajda Pekkan'ın hayatı film olacak. Yıllara meydan okuyan ünlü sanatçı Süperstar’ın da istekli olduğu proje için başrol adayı konuşuluyor. Sosyal medyada yayılan bilgiye göre Serenay Sarıkaya ismi gündemde. Peki, Ajda Pekkan’ı kim canlandıracak?

Süperstar’ın hayatı beyaz perdeye taşınıyor! Ajda Pekkan’ı kim canlandıracak?
Süperstar’ın hayatı beyaz perdeye taşınıyor! Ajda Pekkan’ı kim canlandıracak?
GİRİŞ 01.01.2024 14:54 GÜNCELLEME 01.01.2024 15:02
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sinema dünyasında sanatçı ve sporcuların hayatları üzerine çekilen biyografi filmleri son zamanlarda oldukça popüler bir konsept haline geldi. Özellikle; Müslüm Gürses, Özcan Deniz, Haluk Levent, Bergen Dilber Ay, Cem Karaca ve Mahsun Kırmızıgül gibi isimlerin ardından şimdi de Ajda Pekkan'ın hayatı beyaz perdeye taşınacak.

Masterchef yarışmacıları davalık oldu! Soluğu savcılıkta aldı!Masterchef yarışmacıları davalık oldu! Soluğu savcılıkta aldı!

AJDA PEKKAN’I KİM CANLANDIRACAK?

Türk pop müziğine Superstar ünvanıyla nam salan Ajda Pekkan, duayen isimlerin arasında. Sosyal medya hesaplarından paylaşılan bilgiye göre 77 yaşındaki sanatçının hayatını anlatacak film için Serenay Sarıkaya’ya teklif götürülmüş.

YILLARIN ESKİTEMEDİĞİ SÜPERSTAR!

Yıllara meydan okuyan Pekkan, hala sahne performanslarına devam ederken geçenlerde Kızılcık Şerbeti adlı diziye de konuk oyuncu olarak girmişti. Sesi ve enerjisi ile hayranlarını coşturan Süperstar’ın biyografisi heyecanla bekleniyor.

Başrol ismi olarak düşünülen Serenay Sarıkaya ise birçok canlı yayın ve dizilerde şarkı seslendirerek oyunculuğu kadar sesinden de söz ettirmişti. Müslüm Gürses ve Bergen gibi filmlerde oyuncuların kendi sesi ile okuduğu filmler izleyiciye sunulmuştu. Bunun üzerine akıllara Serenay Sarıkaya da kendi sesiyle mi okuyacak soruları geldi. Gözler Serenay Sarıkaya cephesinden gelecek açıklamada.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • dsc 3 ay önce Şikayet Et
    Bence Farah Zeynep Abdullah oynamalı, o yakışır. Sernaay Sarıkaya yanlış bir seçim olur.
    Cevapla
  • kemal 3 ay önce Şikayet Et
    çok merak ediyoruz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!
Afrika'da BM'nin ülkedeki en büyük üssüne kilit vuruldu!