Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses'in ikizlerinden müjdeli haber var! Haberi böyle duyurdu…

İdo Tatlıses ve eşi Yasemin Şefkatli, geçtiğimiz günlerde ikiz bebekleri İbrahim Ayel ile Sinan Emir'i kucaklarına almıştı. Doğumdan birkaç saat sonra ikizlerden İbrahim Ayel’in kalbinde sorun olduğu açıklanmıştı.

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses'in ikizlerinden müjdeli haber var! Haberi böyle duyurdu…
Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses'in ikizlerinden müjdeli haber var! Haberi böyle duyurdu…
GİRİŞ 07.02.2024 20:48 GÜNCELLEME 07.02.2024 20:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Dede İbrahim Tatlıses adaş torunu İbrahim Ayel'in sağlık durumunun son olarak iyiye gittiğini açıklamıştı. Sosyal medyada paylaşım yapan Yasemin Şefkatli, minik İbrahim Ayel'in taburcu olduğunu ve durumunun gayet olduğunu müjdeledi. İşte, İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli çiftinin ikizlerinin son durumu!

Seda Sayan’ın akılalmaz estetik macerası! Şimdi de sünnet derisi…Seda Sayan’ın akılalmaz estetik macerası! Şimdi de sünnet derisi…

Mauro Icardi’den eskiye kesin dönüş! Saçlarını yeniden boyattı…Mauro Icardi’den eskiye kesin dönüş! Saçlarını yeniden boyattı…

AYELİKO EVİNE GELDİ!

Sosyal medya hesaplarını aktif kullanan Tatlıses çifti, "Ayeliko evine geldi" diyerek İbrahim Ayel’in iyileştiğini duyurdu. İkizlerin el ele fotoğrafını paylaşan Yasemin Şefkatli "Aşklarım elleriniz hiç ayrılmasın" açıklamasını yaptı.

İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğlu İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli çifti, 2021 yılında hayatlarını birleştirmişti. Geçtiğimiz temmuz ayında ikiz bebekleri olacağını duyuran ünlü çift oğullarını 22 Ocak'ta kucaklarına almışlardı.

İkizlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşayan çiftin sevinci uzun sürmemişti. Oğullarından birinin kalbinde sorun olduğu ortaya çıkmış ve ameliyata alınmıştı. Bugün ise minik İbrahim Ayel taburcu oldu.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • tekin 2 ay önce Şikayet Et
    biz de agzimi actik bunlar her dk ne yapar ne hat yer diye bekliyoruz dunya tek cocuk sanki bunlar var yada super gucleri olan bir cocuk mu dogurmus bazen insanlar cok gørgusuz oluyor diger konu saglik oldugu icin acil sifa versin cocuga da bunlar hic umrunda degil
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesindeki boş koltuğun perde arkası
Türkiye'ye karşı ne yapacaklarını şaşırdılar: Erivan ve Atina’ya silah tedariği!