Seda Sayan’ın akılalmaz estetik macerası! Şimdi de sünnet derisi…

Gündeme sık sık estetik haberleri ile gelen Seda Sayan, en son yaptırdığı işlem ile ağızları açık bıraktı. Estetik operasyonlarına her geçen gün bir yenisini ekleyen Seda Sayan bu sefer farklı bir yöntem denedi. İşte, Seda Sayan’ın yaptırdığı son estetik!

Seda Sayan’ın akılalmaz estetik macerası! Şimdi de sünnet derisi…
Seda Sayan’ın akılalmaz estetik macerası! Şimdi de sünnet derisi…
GİRİŞ 13.01.2024 10:34 GÜNCELLEME 13.01.2024 16:14
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

60 yaşına gelmiş olan ünlü şarkıcı Seda Sayan, göğüs bölgesindeki yanık izini kamufle etmek için farklı bir yöntem denedi. Estetik cerrahın kapısını bu sefer farklı bir istekle aşındıran Sayan, son yıllarda yaygın olan sünnet derisi tedavisi ile tanıştı. Aramızda Kalmasın programında yaşadığı değişimi anlatan Seda Sayan, estetik operasyonu hakkında da bilgi verdi!

MasterChef yarışmacısına ağza alınmayacak sözler! Eda Karabulut savcılığa başvurdu!MasterChef yarışmacısına ağza alınmayacak sözler! Eda Karabulut savcılığa başvurdu!

‘İnce İnce Yasemince’nin son hali gündem oldu! Yılların eskitemediği oyuncu…‘İnce İnce Yasemince’nin son hali gündem oldu! Yılların eskitemediği oyuncu…

İNSANLAR BUNU YANLIŞ BİLİYORLAR!

Aramızda Kalsın programında çarpıcı açıklamalarda bulunan Seda Sayan, "Ne çıkarsa onu yaptıracağım. Bu sanıldığı gibi değil, hastanede yeni doğan ve sünnet olan çocukların derileri Sağlık Bakanlığına veriliyor.

O deriler laboratuvarlarda çoğaltılıyor. İnsanlar bunu yanlış biliyorlar, bu kontrollü yapılan bir şey.

Bu birkaç yıldır yapılıyor, en son yaptıran benim. İşin para yönünü bilmiyorum, yapan doktor arkadaşım çok yakın dostum. Canım da çok yanmıyor, konuşarak işlemi gerçekleştiriyoruz.

O lekeler anlık oluyor, bir saat sonra geçiyor. Operasyondan sonra iki gün kimyasal ürün kullanmayacaksın, tertemiz olacak o bölge. Canlı hücre enjekte ediliyor. O deriler canlı ve faydalı.

İşlem yapılan yerlerde değişim var. Canlanma, temizlenme oldu. Bu işlem yara izleri için de kullanılıyor ve o izleri yok ediyor. Çöpe atılan bir şeyi doktorlar ne hale getiriyor, çok faydası var. Bunları doğru anlatmak lazım." İfadelerine yer verdi.

Meşhur isim daha önce de Fransız askısı ve Deeplift tekniğiyle yüzünü, gıdısını gerdirmişti.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 12
  • melek 3 ay önce Şikayet Et
    Acaba sonsuza dek yaşayacağını falan mı düşünüyo yazıkk
    Cevapla
  • Gercek 3 ay önce Şikayet Et
    Bebek şeyi bir gr gelir onun yerine eşek at şeyi kullansın daha etkili olur
    Cevapla
  • SarıçizmeliMehmet 3 ay önce Şikayet Et
    Neden boşuna uğraşıyorsun? Nasıl olsa son ve en güzel germeyi Azrail (a.s) yapacak.
    Cevapla
  • El Cevab 3 ay önce Şikayet Et
    Şu kadına birisi en genç ve en güzel madalyası versin de daha fazla gündemimizi meşgul etmesin. Daha fazla da manyaklık yapmasın.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Estetik aldı başını gitti bakalım daha neler neler duyacağız göreceğiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü
Sahil Güvenlik ekiplerinin teleferikte mahsur kalanları kurtarma görüntülerine ulaşıldı