Mauro Icardi’den eskiye kesin dönüş! Saçlarını yeniden boyattı…

Galatasaray takımının Arjantinli oyuncusu Mauro Icardi eşi Wanda Nara ve çocukları ile birlikte dinlenmek için tatile çıkmıştı. Galatasaray taraftarının favorisi Icardi, yorgunluğunu atarken eski saç tarzına da geri dönüş yaptı.

Mauro Icardi’den eskiye kesin dönüş! Saçlarını yeniden boyattı…
Mauro Icardi’den eskiye kesin dönüş! Saçlarını yeniden boyattı…
GİRİŞ 13.01.2024 11:34 GÜNCELLEME 13.01.2024 11:35

Ligin 18. haftası yüzüne darbe alan Mauro Icardi, dinlenmeye çekilmişti. Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Icardi, geçtiğimiz günlerde yaşadığı bu sakatlık sebebiyle bir süredir sahalardan da uzak kalmıştı.  Sosyal medyadan yaptığı paylaşımla sevenlerinin yüzünü güldürdü. Herkesin favorisi sarı saçlarına kavuştu…

Seda Sayan’ın akılalmaz estetik macerası! Şimdi de sünnet derisi…Seda Sayan’ın akılalmaz estetik macerası! Şimdi de sünnet derisi…

Sus işareti yapan hemşirenin son hali ortaya çıktı! Eski model Dilek Tunca kimdir?Sus işareti yapan hemşirenin son hali ortaya çıktı! Eski model Dilek Tunca kimdir?

MAURO ICARDI YENİDEN CİVCİV SARISI!

Sakatlığı sebebiyle çıktığı tatilde dinlenen ve keyif çıkaran yıldız futbolcu Icardi, paylaşımı ile yorum yağmuruna tutuldu. Yeni boyattığı saçlarını takipçileri ile paylaşan Icardi, hayranlarından beğeni topladı.

Sevenlerinin birçoğu onu civciv sarısı saçları ile tanımıştı. Mauro Icardi, yaşadığı sakatlık sonrası yaptığı paylaşımlarla sahalara gümbür gümbür döneceğini sevenlerine duyurdu.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail Savunma Bakanı'nın savaş sonrası Gazze planı ortaya çıktı
Saplantılı eski nişanlısı katletmişti: Büşra Kaban'ın vurulma anı ortaya çıktı