Survivor Turabi'den korkutan haber! "Doktor, Survivor'da incinmişsin dedi..."

Survivor All Star 2024 iddialı kadrosu ile gündemden düşmezken özellikle Turbo Turabi'nin yarışmada yer alacağı iddialar arasında en çok konuşulanlardandı. Survivor All Star 2024'ün başarılı ismi Turabi'den sevenlerini korkutan haber geldi!

Survivor Turabi'den korkutan haber! "Doktor, Survivor'da incinmişsin dedi..."
Survivor Turabi'den korkutan haber! "Doktor, Survivor'da incinmişsin dedi..."
GİRİŞ 20.02.2024 14:06 GÜNCELLEME 20.02.2024 14:17
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Acun Ilıcalı'nın sunumuyla gerçekleşen Survivor All Star 2024 kadrosu oldukça iddialı isimlerle ekranlarda yerini almıştı. Survivor'ın önceki yarışmalarında da adından söz ettiren Turabi Çamkıran ilk günden beri iddialı lafları ve performansıyla kendini gösterdi.

Acun Ilıcalı'dan MasterChef itirafı: 'Tahmin ediyorum…”Acun Ilıcalı'dan MasterChef itirafı: "Tahmin ediyorum…”

Maalesef en son yaşadığı talihsiz sakatlıklar sebebiyle yarışmadan çekilmek zorunda kalan Turabi, sevenlerini korkuttu. Hastaneden paylaşım yapan Turabi, yoğun bakıma alındığını açıkladı!

İnci Taneleri dizisinde akılalmaz yanlışlık! Yılmaz Erdoğan'dan özür geldi...İnci Taneleri dizisinde akılalmaz yanlışlık! Yılmaz Erdoğan'dan özür geldi...

‘İnce İnce Yasemince’nin son hali gündem oldu! Yılların eskitemediği oyuncu…‘İnce İnce Yasemince’nin son hali gündem oldu! Yılların eskitemediği oyuncu…

DİSKALİFİYE EDİLMİŞTİ!

Turabi Çamkıran, Survivor All Star 2024'de iddialı bir giriş yapmış ancak yarışma esnasında ard arda yaşadığı sakatlıklar yüzünden yarışmakta zorlanmaya başlamıştı. Sonraki bölümlerde ise Turabi'nin çekilme kararını Acun Ilıcalı konseyde duyurmuştu.

Survivor yarışmasından sağlık sorunları sebebiyle diskalifiye edilen Turabi, son yaptığı paylaşımıyla sevenlerini korkuttu. Hastaneye giden Turabi, yoğun bakımdan konum bildirdi.

CİĞERİM İFLAS ETMEK ÜZEREYMİŞ!

Hastaneden paylaşım yapan Turabi Çamkıran, sağlık durumu hakkında merak ettirdi. Sevenlerini korkutan 36 yaşındaki sporcu, Instagram hesabından sedye üzerinden tetkik yapılırken çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Turabi Çamkıran'ın yaptığı paylaşımda;

"Kırık, çıkık için geldik yoğun bakıma alındık! Ağır enfeksiyon kapmışım. Ciğer iflas etmek üzereymiş. Her zaman 'İnşallah Rabbim reality TV show'da ölmeyi nasip eder bana' diyordum. Az kalsın dileğim gerçekleşiyormuş. Bir Survivor'dan çıktık, şimdi diğerine. Bakalım bundan çıkabilecek miyiz? Doktor 'Survivor'da incinmişsin' dedi. İnşallah 2-3 haftaya düzeltecekler" ifadelerine yer verdi.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    bu yarışmada bunlarda zaman kaybi
    Cevapla
  • son osmanlı 2 ay önce Şikayet Et
    geçmiş olsun
    Cevapla
  • Arslanoğlu 2 ay önce Şikayet Et
    kabullenmek zor ama; zaman kimi neyi eskitip yıpratmıyorki. artık yaşlandık Kurt kardeş. Sağlık Afiyet ve Huzur diliyorum.
    Cevapla
  • Yörük GURD 2 ay önce Şikayet Et
    Zaman akıp gidiyor dur demek olmaz. Yaşamak yavaş yavaş ölmektir.
    Cevapla
  • MİSAFİR 2 ay önce Şikayet Et
    Gözlükle yoğun bakıma girmiş. Artistin yoğun bakımı böyle oluyor illam.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...
Kaza yapan İsrailli bakan Ben Gvir'in kaburgaları kırıldı