Seda Sayan'dan kocası hakkında çok konuşulacak itiraf!

Seda Sayan ve eşi Çağlar Ökten geçtiğimiz akşam birlikte görüntülendi. Basın mensuplarıyla sohbet eden çift, her fırsatta mutlu evliliklerinden söz ediyor. Seda Sayan yaptığı bir açıklamayla örnek eş oldu!

Seda Sayan'dan kocası hakkında çok konuşulacak itiraf!
Seda Sayan'dan kocası hakkında çok konuşulacak itiraf!
GİRİŞ 25.02.2024 12:15 GÜNCELLEME 25.02.2024 13:56
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Seda Sayan ile Çağlar Ökten, mutlu ve huzurlu olan evliliklerinden her fırsatta söz edip gündeme birlikte gelmeye devam ediyorlar. Kendisi gibi eşi de sanatçı olan Seda Sayan, geçtiğimiz günlerde bir mekan açılışında görüntülendi. Çağlar Ökten'in mekan açılışında konser verdiği bilinirken eşi Seda Sayan'ın da bir an olsun yalnız bırakmadığı söylenenler arasında.

Ceyda Düvenci'den ters köşe! Ünlü oyuncu cevap veremedi...Ceyda Düvenci'den ters köşe! Ünlü oyuncu cevap veremedi...

Ünlü çift, sahneye çıkmadan önce basın mensuplarıyla bir araya gelip sohbet etti. Mekanların genellikle ilk gecelerinde yer aldıklarını açıklayan Seda Sayan eşi hakkında da çok konuşulacak bir itirafta bulundu!

‘İnce İnce Yasemince’nin son hali gündem oldu! Yılların eskitemediği oyuncu…‘İnce İnce Yasemince’nin son hali gündem oldu! Yılların eskitemediği oyuncu…

AYAĞIMIZ UĞURLU GELİYOR!

Açılış gecesinde görüntülenen Seda Sayan, Çağlar Ökten'in sahne almasıyla ilgili; "Mekânların ilk gecesinde hep biz sahne alıyoruz, ayağımız uğurlu geliyor" ifadelerine yer verdi.

Yeşilçam'ın en güzeli seçildi! Güzelliği yıllara meydan okuyor...Yeşilçam'ın en güzeli seçildi! Güzelliği yıllara meydan okuyor...

GÖZÜM GİBİ BAKTIM!

Seda Sayan, kocasını hiçbir sahnesinde yalnız bırakmadığını söylerken kendisinin de mekanlara bereket getirdiğini ekledi. 

"Ayağımın uğuruyla geldim. Ben çok bereketli kadınımdır. Çağlar hastaydı biraz, bugün çok iyi. Sahnesi de iyi geçecektir. Onun hemşiresi güzel, gözüm gibi baktım." açıklamasını yaptı.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • temel 2 ay önce Şikayet Et
    yenisini baksin gec bile kaldi yaza ayrildik diyecek zemin hazirliyor
    Cevapla
  • fakirullah 2 ay önce Şikayet Et
    Bereket Allah tandır kul bereketin Allah tan geldiğine iman ederse kul dur
    Cevapla
  • Terzi 2 ay önce Şikayet Et
    Nine olmuş artık
    Cevapla
  • Rezil 2 ay önce Şikayet Et
    Ulan para nelere kadirsin
    Cevapla
  • Tepki 2 ay önce Şikayet Et
    He he..!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!
Kadirov'un durumu kötüye gidiyor! İşte yerine geçebilecek 4 isim...