Yeşilçam'ın en güzeli seçildi! Güzelliği yıllara meydan okuyor...

Yıllar geçse bile, modası geçmeyen Yeşilçam filmleri pek çok usta sanatçıya ev sahipliği yapmıştı. Sosyal medyada açılan Yeşilçam'ın en güzeli kim başlıklı soru ile bir isim gündeme bomba gibi düştü. İşte, yılların eskitemediği o güzellik!

Yeşilçam'ın en güzeli seçildi! Güzelliği yıllara meydan okuyor...
Yeşilçam'ın en güzeli seçildi! Güzelliği yıllara meydan okuyor...
GİRİŞ 05.02.2024 18:55 GÜNCELLEME 05.02.2024 18:57
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Sosyal medyada büyük ilgi gören Yeşilçam'ın güzellik simgelerinden biri olarak kabul edilen 69 yaşındaki Gülşen Bubikoğlu, hayranlarını etkileyen güzelliğiyle dikkat çekmeye devam ediyor. Yeşilçam'ın en güzeli olarak nitelendirilen Gülşen Bubikoğlu, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yapılan bir ankette en güzel Yeşilçam kadın oyuncusu seçildi.

Kim Milyoner Olmak İster'de akılalmaz hata! Soru yanlış iddiası...Kim Milyoner Olmak İster'de akılalmaz hata! Soru yanlış iddiası...

Bakanlık devreye girdi! Müge Anlı programında kan dondurucu olay!Bakanlık devreye girdi! Müge Anlı programında kan dondurucu olay!

Gülşen Bubikoğlu, Yeşilçam'ın önemli yapımlarında yer alarak Türk sinemasının mihenk taşlarından biri haline gelmiştir. Ah Nerede, Gırgıriye ve birçok film ve dizi ile tanınan usta oyuncu, güzelliğiyle de yıllara meydan okuyor.

Sosyal medya platformları üzerinden hayranlarıyla buluşan Bubikoğlu, 69 yaşına rağmen gençlik enerjisiyle dikkat çekiyor. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren Gülşen Bubikoğlu'nun güzellik ve gençlik dolu fotoğrafları, sosyal medyada büyük beğeni topluyor.

 

Gülşen Bubikoğlu'nun doğal güzelliği ve gençlik enerjisi, onu Yeşilçam'ın en güzel kadın oyuncuları arasında öne çıkarıyor. Sosyal medyada yapılan yorumlarda, Bubikoğlu'nun doğallığı ve güzelliği övgüyle dile getiriliyor.

Hayranları, Gülşen Bubikoğlu'nun yaşına rağmen güzelliğinden hiçbir şey kaybetmediğini ve adeta gençlik iksiri bulmuş gibi göründüğünü söylüyor. Gülşen Bubikoğlu'nun sosyal medyadaki etkileyici paylaşımları ve genç görünümü, Yeşilçam'ın güzellik mirasını yaşatmaya devam ettiğini gösteriyor.

Gülşen Bubikoğlu'nun 69. yaşını kutladığı bir paylaşımında, sevdikleri tarafından gönderilen pastayı üfleyerek teşekkür ettiği görülmüştü. Bu paylaşımıyla da sempatik ve samimi bir kişiliğe sahip olduğunu gösteren Bubikoğlu, hayranlarının sevgisini kazanmaya devam ediyor

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Tepki 2 ay önce Şikayet Et
    Bir zamanlar..!?Yıllar güzeli bile bir süre sonra dino'ya döndürüyor...
    Cevapla
  • Emre19 2 ay önce Şikayet Et
    Güzellik Allahın vergisidir. Huyunda güzel olursa. Tabiki
    Cevapla
  • Nuri 2 ay önce Şikayet Et
    Bencede Yeşilçamın en güzeliydi!
    Cevapla
  • Morelli 2 ay önce Şikayet Et
    Dunyaya gelen nadir guzellerden biri hala cok guzel hoolywood boliwood yanindan gecemez madonna hic gecemez gulsen bubikoglu dunyanin en guzel kadini saygilarimla
    Cevapla
  • Morelli 2 ay önce Şikayet Et
    Gelmis gecmis turkiyenin en guzel kadini kesinlikle allahim ne guzel yaratmis hala guzelligini koruyor gencligi ayri guzel simdi ayri guzel unutulmayan efsane
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fiyatını duyanlar inanamadı! Piyasayı karıştıracak SUV
Türkiye'den yeni hamle... İsrail'i zor günler bekliyor!