Bakanlık devreye girdi! Müge Anlı programında kan dondurucu olay!

ATV ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı her geçen gün farklı bir olayla gündeme geliyor. Seyircisini ekran başına kilitleyen olaylara bugün bir yenisi daha damga vurdu. Kan donduran olayın sır perdesini çözmek için bakanlık devreye girdi.

Bakanlık devreye girdi! Müge Anlı programında kan dondurucu olay!
Bakanlık devreye girdi! Müge Anlı programında kan dondurucu olay!
GİRİŞ 22.01.2024 15:37 GÜNCELLEME 22.01.2024 16:02
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına ailesini bulmak için başvuran Ahsen Nur Yıldırım'ın, evlatlık verilmiş ya da terk edilmiş pek çok kardeşi olduğu ortaya çıktı. Kendisini cami avlusuna bırakan ailesini bulmaya çalışan Ahsen Nur Yıldırım için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olaya el attı.

Survivor’a polis baskını! Acun Ilıcalı’dan açıklama geldi…Survivor’a polis baskını! Acun Ilıcalı’dan açıklama geldi…

CAMİ AVLUSUNA BIRAKAN BABA KABUL ETMİYOR!

Ahsen Nur Yıldırım, ailesini bulmak ümidi ile çıktığı Müge Anlı ile Tatlı Sert’te babasını bulmuştu. Ancak baba Mustafa Türel terk ettiği çocukları kabul etmedi. Konuya ilişkin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı konuyu devraldı. Canlı yayındaki olayı ihbar olarak kabul eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Ahsen Nur Yıldırım'ın babası Mustafa Türel hakkında suç duyurusunda bulundu.

Acun Ilıcalı'dan MasterChef itirafı: 'Tahmin ediyorum…”Acun Ilıcalı'dan MasterChef itirafı: "Tahmin ediyorum…”

Yalı Çapkını'nın Orhan'ı açıkladı! Emre Altuğ’dan estetik itirafı…Yalı Çapkını'nın Orhan'ı açıkladı! Emre Altuğ’dan estetik itirafı…

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir haftadır işlenen kayıp çocuklar olayı ile ilgili Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ipleri eline aldı aksiyona geçti. ATV ekranlarında gerçekleşen canlı yayında; "Aile hukukundan kaynaklı yükümlülüklerin ihmalinden" dolayı Bakanlık, bugün baba Mustafa Türel hakkında suç duyurusunda bulunulacağı açıkladı.

Konuya ilişkin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın ek olarak; ortada olan diğer çocuklar ile de iletişime geçmek istedikleri bildirildi.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT PROGRAMINDA NE OLMUŞTU?

Ahsen Nur Yıldırım isimli bir genç kız, 21 yıl önce kendisini camii avlusuna bırakan ailesini bulmak ümidiyle Müge Anlı'nın canlı yayında gerçekleşen programına başvurmuştu. Ahsen Nur Yıldırım’ın ailesini bulmak için başladığı bu serüven giderek daha karmaşık bir hal almaya başlamıştı. Olaya ilişkin ileriki bölümlerde Ahsen Nur Yıldırım'ın kendisi dışında; bir kız kardeşinin komşularına evlatlık verildiği, bir kardeşinin çeşme başında doğduğu ve çok yaşamadan vefat ettiği, bir kardeşinin Almanya'ya evlatlık verildiği, bir başka kız kardeşinin yurda verildiği, bir kardeşinin daha doğduğu ancak eve geri getirilmediği bunun dışında da annesinin 1998 yılında doğum yaptığı ancak kendi iradesi dışında, doğum yaptığı klinikte bırakılan bir oğlu olduğu, babasının resmi nikahlı eşinden bir ağabeyi ve bir ablası olduğu ve tüm bu olayların dışında annesiyle birlikte büyüyen ve zor bir çocukluk geçiren bir ablası olduğu bulunmuştu.

Müge Anlı’nın canlı yayınında gerçekleşen olaya ilişkin başka sırlar da perde arkasından çıktı. Ahsen Nur Yıldırım'ın 2010 yılında gizli kalpten vefat eden annesinin ve trafik kazası sonucu vefat eden anneannesinin para sıkıntısından dolayı dilendiği ve akli melekelerinin de yerinde olmadığı bilgisi verildi.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 12
  • aksaray 3 ay önce Şikayet Et
    çocuklarını devlet yurduna bırakanların mal varlığına devlet tarafından el konulması gerekir. adam çocuğu dünyaya getiriyor. çeşitli bahane ile devletin üzerine atıyor. bunun mutlaka bir bedeli olmalı.
    Cevapla
  • Öğretmen 3 ay önce Şikayet Et
    Tam tersi birde 18 yaşına gelince devlet memuru oluyorlar. Okulların bir çoğunun kapısında gördüğünüz güvenlikçiler çocuk esirgemeden çıkanlar.
    Cevapla
  • erdi 3 ay önce Şikayet Et
    filistinde çocuklar açlıktan ölüyor
    Cevapla
  • Adil 3 ay önce Şikayet Et
    Faydasından çok zararı olduğunu düşünüyorum, bu tarz programların, çoğu insanları farkında olmadan ahlaksızlığa teşvik ediyor.
    Cevapla
  • Ali 3 ay önce Şikayet Et
    Devletin yumruğu böylelerinin başına kesinlikle inmeli. Derhal tüm mal varlıklarına el koyacaksın, varsa emekli maaşı vb. gelirlerini donduracak ve bundan böyle bu çocuklar arasında pay edeceksin bunları.
    Cevapla
  • mansur 3 ay önce Şikayet Et
    ekranlarda gördügüm en ahlaksız programlardan birisi insan müsvedderinin çıkıp yedikleri haltları utanmadan sıkılmadan anlattıgı bizim cahil halkında heyeceanla seyrettigi bir program programın amacı anlatılan ahlaksızlıkları mesrulastırmak bazan de böyle kayıpları bulmaları ise programı masumlaştırma çabasından başka birsey degildir hükümeti aile bakanlıgını ve rtük kınıyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Joe Biden'a büyük şok! ABD tarihine geçti! En düşük...
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı