Yalı Çapkını'nın Orhan'ı açıkladı! Emre Altuğ’dan estetik itirafı…

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Emre Altuğ, geçtiğimiz günlerde çocukları ile birlikte Etiler’de görüntülendi. Basın mensupları ile sohbet eden Altuğ, meslektaşları Gökhan Özen ve Rafet El Roman’ın estetikleri hakkında konuştu.

Yalı Çapkını'nın Orhan'ı açıkladı! Emre Altuğ’dan estetik itirafı…
Yalı Çapkını'nın Orhan'ı açıkladı! Emre Altuğ’dan estetik itirafı…
GİRİŞ 21.01.2024 12:27 GÜNCELLEME 21.01.2024 14:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Günümüzde Yalı Çapkını dizisinde rol alan Emre Altuğ son yıllarda oyunculuğa merak sarmış durumda.  Orhan karakteri ile sevenlerinin karşısına çıkan Altuğ, çocukları Uzay ve Kuzey ile sık sık vakit geçiriyor. Etiler’deki bir alışveriş merkezinde görüntülenen Emre Altuğ çarpıcı açıklamalarda bulundu!

‘İnce İnce Yasemince’nin son hali gündem oldu! Yılların eskitemediği oyuncu…‘İnce İnce Yasemince’nin son hali gündem oldu! Yılların eskitemediği oyuncu…

KATAR’A GİDECEKLER!

Sunucu ve oyuncu Çağla Şikel ile evliliğinden Kuzey ve Uzay adındaki oğulları olan Emre Altuğ, "Çocuklar tatile giriyorlar şimdi. Anneleriyle Katar'a gidecekler. Kuzenleri orada yaşıyor. Tatil öncesi güzel bir yemek yiyelim dedik" ifadelerine yer verdi.

Nurgül Yeşilçay’dan Gökhan Özoğuz'a zehir zemberek sözler 'Sakın gözünüzde büyütmeyin!'Nurgül Yeşilçay’dan Gökhan Özoğuz'a zehir zemberek sözler "Sakın gözünüzde büyütmeyin!"

OYUNCU İÇİN ÇOK DOĞRU DEĞİL!

Geçtiğimiz günlerde oldukça viral olan Gökhan Özen ve Rafet El Roman'ın yaptırdığı estetikler konusu hatırlatılan Emre Altuğ, "Bende estetik yok. Herkes nasıl mutluysa öyle yaşar. Bence karışmaya hakkımız yok bu duruma. Şu ana kadar bir ihtiyaç hissetmedim ama ihtiyaç hissedersem yaptırırım. Oyuncu için bence çok doğru şeyler değil. Oyuncular yüzleri ile mimikleri ile bir performans sergiliyorlar. Onun da birtakım yolları ve dozajı var bence. Rahmetli annem ile babamın bana bıraktığı bir mirastır şu anki durumum. Yaşımı oynamak için biraz çaba gösteriyorum" düşüncelerine yer verdi.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Tepki 3 ay önce Şikayet Et
    Bu estetik haberi değil,emre altuğ ve ailesi reklamı..!?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: Enflasyon keskin şekilde düşmeye başlayacak
Çamlıca Camisi'nin açılışının 5'inci  yılı! Dünyanın her noktasından ziyaretçi alıyor....