Nurgül Yeşilçay’dan Gökhan Özoğuz'a zehir zemberek sözler "Sakın gözünüzde büyütmeyin!"

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay oğluyla birlikte Athena konserine gitmişti. Sosyal medya hesabından takipçilerine dert yanan Yeşilçay, Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz’a sitem etti!

Nurgül Yeşilçay’dan Gökhan Özoğuz'a zehir zemberek sözler "Sakın gözünüzde büyütmeyin!"
Nurgül Yeşilçay’dan Gökhan Özoğuz'a zehir zemberek sözler "Sakın gözünüzde büyütmeyin!"
GİRİŞ 16.12.2023 14:22 GÜNCELLEME 16.12.2023 15:59
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Londra'da okuyan oğlu Osman Nejat'a kavuşmanın sevincini yaşayan ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda oğluyla Athena konserine gideceğini duyurmuştu. Bir diğer paylaşım ise konser alanından geldi. Nurgül Yeşilçay, Gökhan Özoğuz hakkında açtı ağızın yumdu gözünü.

GÖKHAN’DA BİR AFRA TAFRA!

Son olarak Veda Mektubu dizisinde canlandırdığı Alanur karakteriyle sevenleri ile buluşan Nurgül Yeşilçay’ın 2010 yılında boşandığı Cem Özer’den Osman Nejat Özer adında bir oğlu var. Londra’da eğitim gören oğlu Osman Nejat’a kavuşmasını sosyal medya paylaşımıyla duyuran Nurgül Yeşilçay, Athena konserinden sitem ederek ayrıldı.

Grubun solisti Gökhan Özoğuz'a ateş püsküren Yeşilçay, "Sakın gözünüzde büyütmeyin" diyerek sosyal medyada kısa sürede tepki çekti. Oğlu geldiğinde ilk paylaşımını "Benimki gelir gelmez beni Athena konserine götürüyor kral" notuyla birlikte yaparken ikinci paylaşım konser alanından geldi.

GÖZÜNÜZDE BÜYÜTMEYİN!

Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan Nurgül Yeşilçay, konserde oğlunun şarkıya eşlik ettiği anları paylaşarak oğlunun Athena hayranı olduğunu ve grup ile tanışmak için kulise gittiklerinde grubun solisti olan Gökhan Özoğuz'un suratsız olduğunu belirtti. Yeşilçay, grubun bir diğer üyesi Hakan Özoğuz'un ise daha samimi davrandığını da eklemeden geçmedi. Nurgül Yeşilçay, sitem ettiği paylaşımında "Bir genç Gökhan'la tanışmak istiyor çünkü seviyor Athena'yı. Kulise gidiyoruz tebrik için. Gökhan'da bir afra tafra. Gökhan ne kadar tatsızsa Hakan o kadar tatlıydı. Neyse sakın hayallerinizi yıkmayın! Kimseyi de gözünüzde büyütmeyin! Uyarayım dedim!" sözleri yer aldı.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9
  • MiSaFiR 4 ay önce Şikayet Et
    Yabancı veya yabancı'msı objelere, nesnelere, kelimelere ... v.b. olan ÖZENTİ bitmeli.
    Cevapla
  • konuk 4 ay önce Şikayet Et
    Al birini vur ötekine
    Cevapla
  • yorumcu 4 ay önce Şikayet Et
    Gökhanı seven yok zaten.. Soğuktan çok sevimsiz...
    Cevapla
  • Paşa 4 ay önce Şikayet Et
    İkinizde umurumda olmadığınız için çok objektif yorum yapabilirim. Sen, seninle tanışmak isteyen kaç genç e zaman ayırdın?
    Cevapla
  • ahiret 4 ay önce Şikayet Et
    eeee allah nurunu almış onun seninde gözüne görünmüş uyanmışsın nurgül
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Terör örgütü PKK'nın sözde Avrupa sorumlusu Senanik Öner ata tecavüz etti
Fenerbahçe Beko kaybetti! Son düdükle ortalık karıştı