Survivor’a polis baskını! Acun Ilıcalı’dan açıklama geldi…

Sezona hızlı bir giriş yapan Survivor yarışması olaylı başladı. Dominik polisinin yarışmacıları uçaktan indirip sıraya dizmesi şok etkisi bıraktı. Acun Ilıcalı, konuya ilişkin Survivor kararını açıkladı…

Survivor’a polis baskını! Acun Ilıcalı’dan açıklama geldi…
Survivor’a polis baskını! Acun Ilıcalı’dan açıklama geldi…
GİRİŞ 13.01.2024 13:34 GÜNCELLEME 13.01.2024 13:49
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Seda Aktuğlu'nun havaalanında yaptıklarından sonra büyük tepki oluşmuştu. Dominik Cumhuriyet'inde çekimlerine devam edilen Survivor All Star 2024, sezona gergin bir başlangıç yaptı. Survivor yarışmacıları Dominik polisi tarafından uçaktan indirilince gözler Acun Ilıcalı’dan gelecek açıklamaya çevrildi.

MasterChef yarışmacısına ağza alınmayacak sözler! Eda Karabulut savcılığa başvurdu!MasterChef yarışmacısına ağza alınmayacak sözler! Eda Karabulut savcılığa başvurdu!

Süperstar’ın hayatı beyaz perdeye taşınıyor! Ajda Pekkan’ı kim canlandıracak?Süperstar’ın hayatı beyaz perdeye taşınıyor! Ajda Pekkan’ı kim canlandıracak?

BEN ŞU YAŞIMA GELDİM BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM!

Havaalanında yaşanan talihsiz olayı ada konseyine taşıyan Acun Ilıcalı, olayın perde arkasını canlı yayında anlattı. Acun Ilıcalı, "Ben şu yaşıma geldim, böyle bir şey görmedim. Telefon geliyor, efendim diyorum. Dominik polisi operasyon yapmış, bizimkileri almışlar diyorlar" açıklamasında bulunarak tepkisini dile getirdi.

ADADA KALMAMDA FAYDA VAR!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen bir ödül törenine davetli olan Acun Ilıcalı, Survivor'da yaşananlar hakkında açıklamada bulundu. Ilıcalı 'Survivor All Star bu sezon biraz gergin, adada kalmamda fayda var' dedi.

SEDA AKTUĞLU HAVALİMANINDA NE YAŞADI?

Survivor yarışmacılarından olan Seda Aktuğlu’nun, Kolombiya Havalimanı’nda yaşadığı olayın sonucunda Dominik polisi devreye girmişti.

Aktuğlu yaşadığı olayı, "Havalimanında tuvalete gittim. Ancak temizlik yapıldığı için bana izin verilmedi. Bir kızın elinde telefon vardı. Babama mesaj atabilir miyim dedim. Mesajı attım ancak internet bağlantısı olmadığı için gitmedi. Yarışmacı arkadaşlarımı görünce panikledim. Bir not yazdım kıza verdim. Annesi yanlış anlayınca polis geldi. Benim amacım yarışmada başarı sağlayamayınca babamın üzüldüğünü düşünerek ona mutluyum diye mesaj atmaktı. Sonra uçağa en son bindim” şeklinde anlattı.

AÇIM ZORLANIYORUM

Aktuğlu’nun telefonunu kullanmaya çalıştığı sırada kıza verdiği notta "Açım, zorlanıyorum" yazdığı ve bunun üzerine kızın annesinin olayı yanlış anladığı ortaya çıktı. Kızın annesi Seda Aktuğlu’nun kaçırılma olayına karıştığını zannediyor ve bu durum üzerine polis ekipleri, Seda Aktuğlu'nu uçaktan indirerek gözaltına alıyor.

5 ÖDÜLDEN YARARLANAMAYACAK!

Yaşanan bu olayın üzerine Acun Ilıcalı’dan yarışmacıya ceza ve uyarı geldi. Survivor yarışmacısı Seda Aktuğlu'na 5 ödülden istifade edememe cezası verildi.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 11
  • mazlumsen 3 ay önce Şikayet Et
    acunun artık inişi başladı toplumu zehirlemek için her şeyi yapıyorsun ...artık vazgeç kendi zihniyetin sana yeter...
    Cevapla
  • Doğrucu Davud 3 ay önce Şikayet Et
    Şu acun ılıcalının topluma verdiği zarar ...
    Cevapla
  • ZÜLKARNEYN 3 ay önce Şikayet Et
    O, kendisine verilen görevi olağanüstü bir başarıyla yerine getiren bir adam. Z kuşağı denen, gerçekte mal kuşağı olan bir projenin baş mimarlarından.
    Cevapla
  • ali 3 ay önce Şikayet Et
    toplumu mahveden adı eğlence programları.
    Cevapla
  • Önce vatan 3 ay önce Şikayet Et
    İyi ılmuş Acuna verilmiş bir rol var Oda ömrü boyunca Diğerleri gibi Türk toplumunu dejenere edecek işler yapıyor Adına eğlence deniyor tabiki ama alt mesajları çok tehlikeli Yoksa bu kadar zengin edilmezdi Biraz uyanık olun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Türkiye evden çalışmaya hazır!
Son dakika: TBMM'de tarihi hareketlilik, yeni anayasaya mesaisi bugün başlıyor!