Ceyda Düvenci'den ters köşe! Ünlü oyuncu cevap veremedi...

En son Hayatla Barış filminde Ampute Milli Takımı futbolcusu Barış Telli'yi canlandıran Taner Ölmez, Ceyda Düvenci'nin programına konuk oldu. Ceyda Düvenci ile soru-cevap şeklinde giden bu programda Taner Ölmez'e öyle bir soru geldi ki...

Ceyda Düvenci'den ters köşe! Ünlü oyuncu cevap veremedi...
Ceyda Düvenci'den ters köşe! Ünlü oyuncu cevap veremedi...
GİRİŞ 25.02.2024 10:57 GÜNCELLEME 25.02.2024 10:59

Geçtiğimiz günlerde NTV bünyesinde yayınlanan Ceyda Düvenci'nin sunumuyla Bambaşka Sohbetler adlı programa konuk olan Taner Ölmez, beklemediği bir soru ile karşı karşıya kaldı. Milli futbolcu Barış Telli'nin hayatını canlandırdığı Hayatla Barış filminde rol alan Taner Ölmez, uzun bir aradan sonra sevenleriyle de buluşmuş oldu.

Ünlü oyuncu müjdeyi böyle verdi! Murat Ünalmış'tan güzel haber var!Ünlü oyuncu müjdeyi böyle verdi! Murat Ünalmış'tan güzel haber var!

Medcezir dizisindeki Mert Asım Serez ile Mucize Doktor dizisindeki Ali Vefa rolleriyle tanınan ve televizyonda az bir projede rol alan Taner Ölmez'e, Ceyda Düvenci'den mesleği ile ilgili ilginç bir soru geldi!

Cenk Eren'in acı kaybı! Kansere yenik düştü...Cenk Eren'in acı kaybı! Kansere yenik düştü...

Bergüzar Korel'den şefkat dolu sözler: 'Bu dünyayı cennet yaptın bana!'Bergüzar Korel'den şefkat dolu sözler: "Bu dünyayı cennet yaptın bana!"

TANER ÖLMEZ ŞOKE OLDU!

Ceyda Düvenci, konuğu Ölmez'e "Kuliste bunu konuştuk seninle ilgili; sakin ve emin adımlarla gitme meselesi, arka arkaya proje yapmama meselesi. Ekip arkadaşlarımdan birisi -ismi lazım değil- şöyle bir soru sordu -ki bence, bizi seyredenlerin birçoğu da bunu sorabilir" dedi ve "çok mu zenginsin" diye soru yöneltti.

Soru karşısında başta duraksayıp şoka giren Taner Ölmez, "Yok değilim canım" dedi. Bir süre de şaşkınlığını üzerinden atamadı. Bunun üzerine Ceyda Düvenci, böyle bir soruyu neden direkt olarak yönelttiğini konuğuna izah etmeye çalıştı. Taner Ölmez "tamam" dese de, bu anlardaki şaşkınlığı bir süre daha devam etti. 

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
'Karagül' adıyla TikTok'taki yayında büyük tepki çekmişti. Vicdansız anne için yeni karar
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!