Bergüzar Korel'den şefkat dolu sözler: "Bu dünyayı cennet yaptın bana!"

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çiftinin oğulları büyüdü! Bergüzar Korel’den oğlu Ali'ye duygusal doğum günü mesajı. Bergüzar Korel, sosyal medyada oğluyla yaptığı paylaşım üzerine beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Bergüzar Korel'den şefkat dolu sözler: "Bu dünyayı cennet yaptın bana!"
Bergüzar Korel'den şefkat dolu sözler: "Bu dünyayı cennet yaptın bana!"
GİRİŞ 08.02.2024 22:09 GÜNCELLEME 08.02.2024 22:11
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kendi gibi oyuncu olan Halit Ergenç ile mutlu evliliğinden üç çocuğu olan Bergüzar Korel, çocuklarını gözlerden uzakta büyütme kararı almıştı. Ünlü oyuncu, bugün oğlu Ali'nin doğum gününü kutladı. Boyunu geçen oğlunun doğum gününü duygu yüklü sözlerle kutlayan ünlü oyuncu, 'Bu dünyayı cennet yaptın bana…' sözleriyle beğeni topladı.

Esra Erol'da ilginç olay! Oyun bağımlısı eşi alyansı satıp kaçtı…Esra Erol'da ilginç olay! Oyun bağımlısı eşi alyansı satıp kaçtı…

DUYGUSAL KUTLAMA

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, meslektaşı olan Halit Ergenç ile bundan tam 13 yıl önce dünyaevine girmişti.

Ünlü çift, ilk çocukları Ali'yi 2010 yılında, Han'ı 2020 yılında ve kızları Leyla'yı ise 2021'in Kasım ayında kucaklarına almıştı.

"BU DÜNYAYI CENNET YAPTIN BANA"

Bergüzar Korel boyunu geçen oğlu Ali'yle sarılırken olan pozlarını sosyal medyada paylaştı. Paylaştığı fotoğrafın altına ise yaptığı açıklama gönüllere dokundu: "İyi ki doğdun oğlum. Kıymetlim, İlk göz ağrım. Bu dünyayı cennet yaptın bana. Seninle dönüştüm, büyüdüm. Varlığın bir hediye ailemize. Kardeşlerin ve biz çok şanslıyız. Sana olan sevgimi anlatmaya bildiğim hiçbir kelime yetmiyor. Sağlıkla, mutlulukla hep el ele, hep birlikte oğlum. İyi ki doğmuşsun" ifadelerine yer verdi.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • MASK 2 ay önce Şikayet Et
    Bu dünya cennet inanmasanda öteki dünyada seni bekleyen ne hiç düşündünmü dediğim gibi inanmasanda öteki dünya sana inanıyor yolun sonunun orası olduğunuda biliyor.
    Cevapla
  • Nuhoğlu 2 ay önce Şikayet Et
    BU arkadaş gezi olaylarında en önde değilmiydi
    Cevapla
  • Ahiretinde 2 ay önce Şikayet Et
    Cennet olsun inşallah
    Cevapla
  • halk 2 ay önce Şikayet Et
    nerde hainlik var ise bunlar orda
    Cevapla
  • Mehmet 2 ay önce Şikayet Et
    Bu dünya cennet bana diyorsun ama ahıretin Allah alem
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Husilerden tüm dünyaya Gazze duyurusu! 'Yeni bir adım' deyip resmen ilan ettiler
ABD'li generalden Türkiye açıklaması: Heyecan verici bir dönemdeyiz