Milyon dolarlık servete sahip o voleybolcu! Listenin başında yer alıyor...

Voleybol dünyasında tanınan başarılı oyuncu Zehra Güneş, Milli Kadın Voleybol Takımı'nda ve Vakıfbank'ta sergilediği etkileyici performansla adından söz ettirmeye devam ediyor. Peki, Zehra Güneş'in mal varlığının milyon dolarlık olduğunu biliyor muydunuz?

Milyon dolarlık servete sahip o voleybolcu! Listenin başında yer alıyor...
Milyon dolarlık servete sahip o voleybolcu! Listenin başında yer alıyor...
GİRİŞ 01.03.2024 20:21 GÜNCELLEME 01.03.2024 20:24
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Sosyal medya hesaplarını aktif kullanan A Milli Kadın Takımının voleybolcuları, sevenleri tarafından ilgiyle takip ediliyor. Finansal stratejilere olan hakimiyetiyle bilinen Zehra Güneş'in mal varlığı ise duyanları şaşkına uğrattı. İşte, dudak uçuklatan o rakam!

4 MİLYON DOLAR!

Başarılı oyuncu Zehra Güneş'in yaklaşık olarak 4 milyon dolar seviyesinde bir serveti bulunuyor. Zehra Güneş, dünya genelinde en çok kazanan voleybolcular arasında yer alıyor ve bu prestijli listede takım arkadaşı Ebrar Karakurt ile birlikte bulunuyor.

Sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesine sahip olan Güneş, kazancını etkili bir şekilde yönetmek için sürekli olarak eğitim ve destek alıyor. Güneş'in doğru yatırım tercihleri için düzenli olarak danışmanlık aldığı da bilinenler arasında.

Zehra Güneş'in başarılı performansı ve sosyal medyadaki geniş takipçi kitlesi, toplam servetinin 4 milyon dolar civarında olduğunu ortaya koydu. Vakıfbank ile hâlâ 2 yıl süren bir sözleşmeye sahip olan Güneş, popülerliğini sosyal medyada artırarak reklam gelirleri de elde ediyor.

LİSTENİN ZİRVESİ 12 MİLYON DOLAR!

Aynı listede yer alan diğer bir Milli sporcu Ebrar Karakurt'un toplam serveti ise 4,2 milyon dolar olarak açıklanmış. Listenin zirvesinde ise 12 milyon dolarlık servetiyle Brezilyalı voleybolcu Sheilla Castro bulunuyor.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Tarkan 1 ay önce Şikayet Et
    Boğazda bırak 5-10 milyon dolara ev bulmayı 30 milyon dolara bulursan iyi
    Cevapla
  • Tarkan 1 ay önce Şikayet Et
    Böyle güzellik böyle yetenek olacak avrupada amerikada yada japonyada oynasa zehra sırf reklamlardan yıllık 4 milyon dolar kazanırdı
    Cevapla
  • Erdem 2 ay önce Şikayet Et
    Fazlasi var eksiği yoktur..120 milyon TL.. gundemde olan insanlar bir yerlerden para akacak..
    Cevapla
  • ufuk 2 ay önce Şikayet Et
    Ne olacak 5-10 milyon dolardan ya, boğazda ev bile alamazlar...
    Cevapla
  • Karadenizli 2 ay önce Şikayet Et
    Yoktur o kadar abartmayın da
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas uyardı: İsrail'in saldırıları müzakereleri boşa çıkaracak
Milli muharip uçak KAAN ikinci kez gökyüzü ile buluştu