Kurtlar Vadisi’ndeki favori karakterin ölüm yıl dönümü! Süleyman Çakır'ın sene-i devriyesi!

Bir dönemin efsanesi haline gelen Kurtlar Vadisi dizisindeki Süleyman Çakır karakteri gönüllerde taht kurmuştu. Rolü üstlenen Oktay Kaynarca, akıllarda Süleyman Çakır olarak yer edinmişti. Dizide vurularak ölen Süleyman Çakır'ın ölüm yıl dönümü ise unutulmadı!

Kurtlar Vadisi’ndeki favori karakterin ölüm yıl dönümü! Süleyman Çakır'ın sene-i devriyesi!
Kurtlar Vadisi’ndeki favori karakterin ölüm yıl dönümü! Süleyman Çakır'ın sene-i devriyesi!
GİRİŞ 08.04.2024 12:25 GÜNCELLEME 08.04.2024 12:26
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Oktay Kaynarca sosyal medya hesabı üzerinden her sene olduğu gibi bu sene de Süleyman Çakır'ı ölüm yıl dönümünde hayranları ile andı. Kaynarca'nın yaptığı paylaşım ise kısa süre sonra çok konuşuldu!

Gönül Dağı'nın Dilek'inden gururlandıran ödül! Gülsim Ali ekranlara geri mi dönüyor?Gönül Dağı'nın Dilek'inden gururlandıran ödül! Gülsim Ali ekranlara geri mi dönüyor?

SÜLEYMAN ÇAKIR'I RAHMETLE ANIYORUZ!

Televizyonda yayınlandığı dönem perşembe akşamları dışarıda trafik olmamasının sebebi haline gelen Kurtlar Vadisi, dizinin sevilen karakterleri ile de adından söz ettirmişti. Dizide mafya babası olan Süleyman Çakır, 8 Nisan 2004 tarihinde Süleyman Çakır, Cerrahpaşalı Halit tarafından pusuya düşürülerek öldürülmüştü.

Ünlü sanatçıya kötü haber! Lazerle yanan kızlarının davası sonuçlandı!Ünlü sanatçıya kötü haber! Lazerle yanan kızlarının davası sonuçlandı!

Ölümünün üzerinden tam 20 yıl geçmesine rağmen sosyal medyanın da dilinden düşmeyen Süleyman Çakır karakteri, 43. bölümde vurulup 45. bölümde ölen tek karakter olarak dizi tarihine geçmişti.

‘İnce İnce Yasemince’nin son hali gündem oldu! Yasemin Yalçın'ı görenler tanıyamıyor!‘İnce İnce Yasemince’nin son hali gündem oldu! Yasemin Yalçın'ı görenler tanıyamıyor!

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 8 Nisan'da yas tutan sevenleri Süleyman Çakır'ı saygıyla anıyor. Karakteri canlandıran Oktay Kaynarca, bu geleneği bozmayarak Süleyman Çakır için bir taziye mesajı da kendi yayınladı.

Sosyal medya hesabından video yayınlayarak Süleyman Çakır'ı anan oyuncu:  'Rahmetlinin sene-i devriyesinde Allahtan rahmet sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin, güzel adamdı' ifadelerine yer verdi.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Sivasspor 2 hafta önce Şikayet Et
    Allahın rahmeti ile dalga geçmeyin.
    Cevapla
  • Hambal 2 hafta önce Şikayet Et
    Bir gençliği böyle zehirlediler
    Cevapla
  • Murat Kaplan 3 hafta önce Şikayet Et
    Eksiğin varsa geri dönüş var giderebilirsin, günahın varsa geri dönüş var tövbe edebilirsin, imansız ölürsen geri dönüş yok geçmiş olsun..
    Cevapla
  • ergün 3 hafta önce Şikayet Et
    Allah akıl fikir versin inşallah niye ilerleme olmuyor bu milletten belli dizideki olmuş karaktere rahmet okuyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler
'Benim bebeğim terörist' diyen anne sosyal medyada viral oldu